Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός (2-0) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Μετά τη λήξη του αγώνα ΦΑΣ Νάουσα – Μακεδονικός οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προχώρησαν σε δηλώσεις

Αναλυτικά :

Κώστας Βελιτζέλος (Μακεδονικός): «Σήμερα παρόλο που ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο ξεκίνημα του αγώνα, με σωστή κατοχή, σωστή κυκλοφορία, καταφέραμε να εξουδετερώσουμε σε μεγάλο βαθμό του μεγάλου ατού του αντιπάλου μας, τη μετάβαση και το να παίζει πολύ καλά σε χώρους, δεν γίναμε τόσο απειλητικοί όσο θα έπρεπε και όσο θέλω να είμαστε. Κόντρα στη ροή του αγώνα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα αυτογκόλ και για περίπου δέκα λεπτά χάσαμε την ηρεμία μας κι ο αντίπαλος βρήκε καλύτερα πατήματα. Θεωρώ ότι το λάθος μας ως ομάδα ήταν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου που ο αντίπαλος βρήκε τους χώρους και τις φάσεις ακριβώς με το παιχνίδι που του αρέσει να κάνει και το κάνει πολύ καλά. Από εκεί και μετά καταφέραμε να φέρουμε την μπάλα στα καρέ του αντιπάλου, πιέσαμε αρκετά, στις φάσεις που μας δόθηκαν δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Δυστυχώς για εμάς, το ποδόσφαιρο είναι αυτό κι όλα γίνονται, βάζεις δύο γκολ και χάνεις 2-0.Θα έλεγα, χαριτολογώντας ότι, τα κάναμε όλα, σκοράραμε κιόλας αλλά σε λάθος εστία! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εμείς ήμαστε αυτοί που καταφέραμε να γυρίσουμε μία κατάσταση από τα πρώτα αρνητικά παιχνίδια και να μπούμε στο σωστό δρόμο κι όπως θέλουμε να είμαστε. Θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά για το πως προσπάθησαν. Κάποια πράγματα που μας απομένουν σίγουρα θα τα συζητήσουμε, για είμαστε πιο πρακτικοί στο ποδόσφαιρο και τις απαιτήσεις της Γ’ εθνικής. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας. Είναι μία ομάδα η οποία στην έδρα της ξέρει να εκμεταλλεύεται πράγματα και τα πετυχαίνει και εύχομαι καλή συνέχεια».

Δημήτρης Χριστοφορίδης (ΦΑΣ Νάουσα): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από δύο επιτυχίες στην έδρα μας, μετά από μία κακή εμφάνιση και αποτέλεσμα που χάσαμε την περασμένη Κυριακή με 3-0, θα έπρεπε να βρούμε τη δύναμη, τα ψυχικά αποθέματα και την ποιότητα για να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος προερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες. Έναν αντίπαλο που διαθέτει ποιότητα,εμπειρία και ένα πολύ σύνολο. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ανήκε στον Μακεδονικό,και τα πρώτα εικοσιπέντε λεπτά ήταν η ομάδα που απείλησε περισσότερο την εστία μας. Εμείς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα στο επιθετικό μας μισό και σε κάποιες περιπτώσεις ήμασταν και τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα στην κατοχή μας, βγήκαμε με κάποιες αξιώσεις μπροστά, πετύχαμε γκολ και με τύχη, το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη για να πάρεις το αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι ήμασταν καλά διαβασμένοι για τον αντίπαλο και τον αναλύσαμε και στα δυνατά και στα αδύνατα σημεία του.

Πιο σημαντικό θεωρώ ότι η ομάδα διαχειρίστηκε τις καταστάσεις από την αρχή του πρωταθλήματος, σε συνεργασία διοίκησης, προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών μέσα από ηρεμία και υπομονή. Είναι στοιχεία που συνήθως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Θα μπορούσαν σε άλλες καταστάσεις να αλλάξουν πράγματα και πρόσωπα. Η ομάδα έδειξε εμπειρία,έδειξε πίστη σε αυτό που γίνεται και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, γιατί μόνο όταν μία ομάδα δείχνει ενότητα και όταν δείχνει ότι έχει πλάνο συγκεκριμένο μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να έχει μέλλον. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο συνάδελφο Κώστα Βελιτζέλο, είναι μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα αυτό, που θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, το δυσκολότερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ευτυχήσαμε σε δύο φάσεις όπου πιέσαμε τον αντίπαλο και με τη βοήθεια της τύχης, όπως είπα, να βρεθούμε 2-0 μπροστά στο σκορ, αλλά θεωρώ ότι κομβικό σημείο του αγώνα ήταν τα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, όταν σε φάουλ του Κυζιρίδη απέκρουσε πολύ καλά ο τερματοφύλακας και στο τετ α τετ του Κωτσόπουλου, θα είχαμε τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Θέλω να πω ότι η συνέχεια είναι δύσκολη και είναι μεγάλη. Δεν μπορεί να εφησυχάζεις με ένα θετικό αποτέλεσμα, ούτε από την άλλη να απογοητεύεσαι και να σε παίρνει από κάνω ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα έχει εικοσιοκτώ αγωνιστικές και όποια ομάδα έχει διάρκεια και καταφέρει να δείξει συνοχή αυτή θα έχει το αποτέλεσμα στους στόχους της».

Ηλιόπουλος Δημήτρης (Μακεδονικός): «Δουλέψαμε μέσα στη βδομάδα γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που θα μας χτυπήσει στην κόντρα, νομίζω ότι ως ένα σημείο τα βγάλαμε πέρα σε αυτό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν άτυχοι σε δύο στιγμές, με τα αυτογκόλ, αλλά συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το ματς, πέρασε. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι και θα δουλέψουμε για αυτό».

Γρηγοριάδης Δημήτρης (ΦΑΣ Νάουσα): «Γνωρίζαμε την ομάδα και την ποιότητα που έχει ο αντίπαλος και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και φάνηκε αυτό, εκτός βέβαια από κάποια διαστήματα. Χρειάζεται και τύχη κάτι που μας έλειψε στο προηγούμενο παιχνίδι και δεχθήκαμε τρία γκολ. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για το πάθος και την αγωνιστικότητα που βγάλανε. Συνεχίζουμε, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και αρχής γενομένης από την Τετάρτη που έχουμε ένα εξίσου δύσκολο ματς στην έδρα μας. Καλή συνέχεια στον Μακεδονικό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected