Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ο Μελτζανίδης στο ματς του Ηρακλή, Παυλίδης στην Καστοριά! Όλοι οι ορισμοί της Γ Εθνικής για την Κυριακή 12/11

Ανακοινώθηκαν σήμερα (7/11) οι διαιτητές και βοηθοί της 6ης, 8ης και 9ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής αντίστοιχα, που διεξάγεται την Κυριακή 12/11.

Ο Γιώργος Μελτζανίδης από την Ημαθία θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ηρακλή με τον Μακεδονικό, που θα διεξαχθεί στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης, με βοηθούς τους Θανάση Δέλλιο και Νίκο Δεμερτζή από την Πέλλα. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος από τη Χαλκιδική.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Παυλίδης από την Ημαθία θα διευθύνει τον αγώνα της Καστοριάς με τον Σκουφά Κομποτίου για τον 3ο όμιλο, έχοντας βοηθούς τους Σωτήρη Δράγο και Παύλο Δούμτση από τη Φλώρινα, με παρατηρητή διαιτησίας τον Δαμιανό Καρακελίδη από την Πέλλα.

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο και τις ομάδες της Ημαθίας, στο εντός έδρας παιχνίδι του πρωτοπόρου Φίλιππου Αλεξάνδρειας με τον Κιλκισιακό, η ΚΕΔ επέλεξε τον Δημήτρη Θεοχάρη από την ΕΠΣ Θεσσαλίας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Σακκά και Σταμάτη Σφυρή από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Απόστολος Προδάφκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ματς του Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, η Επιτροπή όρισε τον Γιάννη Γκουγκούδη από την ΕΠΣ Σερρών, με βοηθούς τους Αχιλλέα Αναστασιάδη και Αναστάσιο Ζιγκερίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα στη Χαλάστρα και την αναμέτρηση του Καμπανιακού με τον ΦΑΣ Νάουσα, θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Γιώργο Θεοδώρου και Κώστα Βρούζο από την ίδια Ένωση, με παρατηρητή διαιτησίας τον Γιάννη Χαρίση από την ΕΠΣ Πέλλας.

δείτε τους ορισμούς της Κυριακής 12/11 στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected