Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΦΑΣ Νάουσα – Άρης Παλαιοχωρίου 2-0 (photos+vid)

Μια πιο…αγριεμένη όψη αποκτά ο ΦΑΣ Νάουσα στην έδρα του κι αυτό το διαπίστωσε σήμερα (και) ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου!

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη σημείωσε την τέταρτη φετινή της νίκη σε ισάριθμα ματς στο ΔΑΚ Νάουσας και φανέρωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως έχει πολλές αγωνιστικές δυνατότητες για να διακριθεί και στη φετινή Γ Εθνική.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Λεωνίδα Μπίλη δεν κατάφερε να επαναλάβει τις εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων, ωστόσο ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων της 8ης αγωνιστικής, διατηρεί τους Χαλκιδικιώτες στην πρώτη θέση βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αποτελεσματικοί αλλά και εύστοχοι, καθώς στις 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, πέτυχαν δύο τέρματα. Πολύ σημαντική και η συμβολή του Γρηγοριάδη, ο οποίος στο 1-0 έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Σαμπιασβίλι, αλλά και πριν το τελευταίο σφύριγμα σε σουτ του Σιμόνι.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι είχε πολλές μονομαχίες και αρκετή τακτική στη…σκακιέρα των δύο προπονητών, με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή στιγμή με τον Κωτσόπουλο και τους “κιτρινόμαυρους” να φτάνουν δύο φορές με αξιώσεις στα καρέ του ΦΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι “κυανόλευκοι” μπήκαν πιο δυνατά, αξιοποίησαν την επιθετική…ορμή με την οποία βγήκαν από τα αποδυτήρια και στο 61΄πήραν κεφάλι στο σκορ.

Ο Χατζόπουλος με πλάτη στο τέρμα και στον άξονα, βρήκε με τη μία αριστερά τον Μουρίκι, αυτός γέμισε και πάλι με αποδέκτη τον Χατζόπουλο, αυτός πάσαρε στον Κυζιρίδη στο ύψος του πέναλτι και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ σημάδεψε την αριστερή γωνία του Παλαβράκη.

Η συνέχεια στον αγώνα είχε δραματικό χαρακτήρα, με τον Άρη να ρισκάρει στο έπακρο και να αποζητά το γκολ της ισοφάρισης, όμως παρά τις προσπάθειες, ο ΦΑΣ Νάουσα βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα και συγκεκριμένα στο 85′ όταν ο Μαντώς πήρε το ριμπάουντ μετά την απομάκρυνση της άμυνας και βλέποντας εκτός εστίας τον Παλαβράκη, πλάσαρε από μακριά για να διαμορφώσει το τελικό 2-0

δείτε τα δύο γκολ στο βίντεο του inaoussagr

 

δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Παντζαρτζίδης (70′ Τόσιος), Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρίκι (86′ Δίντσης), Κυζιρίδης (83′ Νίκου), Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (76′ Μαντώς), Περηφανόπουλος

Άρης Παλαιοχωρίου : Παλαβράκης, Τσιντογιάννης (65′ Μανώλιας), Κουκουρώνας, Τσότρας, Αποστολάς, Αποστόλου, Σαμπαζβίλι (89′ Γκαργκάνης), Κουκουλέκης, Σιμόνι, Καρλόπουλος (53′ Προβατίδης), Κωτάκης (70′ Κωνσταντίνου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected