Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μακεδονικός – Καμπανιακός 1-0

Τα… χρειάστηκε ο Μακεδονικός στα τελευταία λεπτά της αναμέτρηση με τον Καμπανιακό, παίρνοντας παρόλα αυτά το «τρίποντο» της νίκης και επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

Όπως αναφέρει το epsm24, με γκολ του Γιώργου Γαρύφαλλου από το 25′, οι Νεαπολίτες επικράτησαν με 1-0 του Καμπανιακού, φτάνοντας πλέον στο -3 από την κορυφή, ύστερα και από την ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου με 2-0 στη Νάουσα.

Μία νίκη όπου ήρθε με τη… ψυχή στο στόμα για τον Μακεδονικό, ο οποίος βέβαια διαμαρτύρεται για τη φάση του 69ου λεπτού, όταν ο Μπουλγκουρίδης ανατράπηκε ξεκάθαρα στη μεγάλη περιοχή και ο Χαλκιδικιώτης Τσακαλίδης έδειξε «παίζεται».

Πλέον, ο Μακεδονικός πηγαίνει στο Καυτανζόγλειο την επόμενη αγωνιστική για το ματς με τον Ηρακλή, ενώ ο ουραγός Καμπανιακός υποδέχεται τη Νάουσα σε ένα ματς τελικό για τις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει για τη παραμονή του.

Συνθέσεις

Μακεδονικός (Κ. Βελιτζέλος): Γουμάγιας, Μπουλγκουρίδης (73′ Βόσδου), Τσουκάνης, Τουμανίδης, Τσιαμπάζης (45’ Αντωνιάδης), Ζαφειρίδης, Ηλιόπουλος (61’ Etiene-Ledoux), Γαρύφαλος, Στασινόπουλος, Διαμαντίδης, Κανούλας

Καμπανιακός (Χ. Ζίφκας): Γιαρμάς, Παλάζης, Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Παγωνίδης, Χατζηβασιλειάδης, Κιβρακίδης, Καλογιάννης (60’ Μπιτζικόπουλος), Μπάλιος, Χουζούρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected