Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Κροατία – Ελλάδα στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Έτοιμη να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η Ελλάδα, η οποία αντιμετωπίζει απόψε την Κροατία (21:45), μια αναμέτρηση που οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν απόψε στο απόλυτο στέκι του Σταυρού Ημαθίας, το “Cafe στο 90′”!

Η Ελλάδα παίζει στην Κροατία (21:45) στο «Maksimir» του Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς όπου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη στο εν λόγω γήπεδο κι οι δύο προηγούμενες επισκέψεις της εκεί της φέρνουν καλές μνήμες μιας και είχε αναδειχθεί ισόπαλη (1-1 το 1996 και 0-0 το 2010).

Στόχος του Σκίμπε είναι να περιορίσει το ποιοτικό σύνολο του Ντάλιτς, παρά τα όσα προβλήματα υπάρχουν.

Φυσικά, αναφερόμαστε στην απουσία του Μανωλά μετά την αδικαιολόγητη απόφαση της FIFA να του επιβάλλει επιπλέον τιμωρία.

Στο 4-3-3 του, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη στο τέρμα, ενώ οι Παπαδόπουλος-Παπασταθόπουλος (θέλει να παίξει αν και πονάει) θα είναι στο κέντρο της άμυνας κι οι Ρέτσος – Τζαβέλλας θα βρίσκονται στα άκρα.

Ο Τζιόλης θεωρείται ο ένας σίγουρος του κέντρου με την παρουσία του Σάμαρη να… παίζει ζωηρά ενώ ο άλλος στη μεσαία γραμμή δεν αποκλείεται να είναι ο Ταχτσίδης.

Σταφυλίδης και Ζέκα θα είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Φορτούνη να βρίσκεται πίσω από τον Μήτρογλου.

Όσον αφορά στα πλάνα του Ντάλιτς, στο 4-2-3-1 του ο Σούμπατσιτς θα είναι στο τέρμα κι οι Στρίνιτς, Βίντα Λόβρεν και Βρσάλικο θα συνθέσουν την αμυντική 4άδα.

Μπρόζοβιτς και Ράκιτιτς θα είναι στον άξονα με τον Μόντριτς να είναι μπροστά τους και τους Πέρισιτς-Κράμαριτς να βρίσκονται πίσω από τον Μάντζουκιτς ή τον Κάλινιτς, μιας κι ο επιθετικός της Γιουβέντους πονάει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected