Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια εμφάνιση από τους Σουηδούς, μόνο 1-0 την Ιταλία!

Η Σουηδία νίκησε 1-0 την Ιταλία και δείχνει ικανή να την αφήσει εκτός Μουντιάλ μετά από 60 χρόνια! Ο Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ πέτυχε το γκολ, 4 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς

Όπως αναφέρει το Sport24, με γκολ του Γιάκομπ Γιόχανσον η Σουηδία νίκησε 1-0 την Ιταλία στο “Friends Arena” της Σόλνα, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 (η ρεβάνς στο “San Siro” την Δευτέρα στις 21:45).

Ο μέσος της ΑΕΚ πέρασε terastia-emfanisi-apo-tous-souidous-στο ματς στο 57ο λεπτό και στο 61′ άνοιξε το σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά και με τη βοήθεια της τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι, άλλαξε πορεία και ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν μπορούσε να σταματήσει την πορεία της προς τα δίχτυα του.

Ο Μάρκο Βεράτι ήταν ο μόνος από τους Ιταλούς που μπορούσε να δημιουργήσει, αλλά στη ρεβάνς του Μιλάνου δεν θα παίξει, καθώς δέχτηκε κίτρινη κάρτα και έφτασε το όριο.

Το ματς είχε πολύ ένταση, ο Όλα Τόιβονεν έδωσε δύο αγκωνίες στον Λεονάρντο Μπονούτσι, χωρίς να τιμωρηθεί, με την πρώτη (στη μύτη) να είναι στα 18” του αγώνα.

Ο Μάρκους Μπεργκ δέχτηκε κίτρινη κάρτα μόλις στο 1ο λεπτό για διαμαρτυρία και είναι τυχερός που δεν αποβλήθηκε, καθώς έπρεπε να δεχτεί 2η για σπρώξιμο στον Κιελίνι στο δεύτερο ημίχρονο.

Γενικά οι Ιταλοί ήταν κακοί, δεν μπορούσαν έυκολα να δημιουργήσουν φάσεις, αλλά είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες, μία κεφαλιά του Μπελότι που πέρασε λίγο άουτ και το σουτ του Νταρμιάν στο δοκάρι.

Η τελευταία φορά που η Ιταλία δεν είχε παίξει στα τελικά του Μουντιάλ ήταν το 1958 στην Σουηδία, έτσι από αυτήν κινδυνεύει να μείνει εκτός, 60 χρόνια μετά.

Συνθέσεις

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ρόμπιν Όλσεν, Κραφτ (83′ Σβένσον), Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Σεμπάστιαν Λάρσον, Έκνταλ (57′ Γιόχανσον), Κλάεσον, Φόρσμπεργκ, Τόιβονεν, Μπεργκ (75′ Τέλιν).

ΙΤΑΛΙΑ (3-5-2): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ντε Ρόσι, Παρόλο, Βεράτι (76′ Ινσίνιε), Καντρέβα, Νταρμιάν, Μπελότι (65′ Έντερ), Ιμόμπιλε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected