Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Χωρίς…ανάσα ο 2ος όμιλος της Γ Εθνικής! Σούπερ ματς σε Παλαιοχώρι και Αριδαία (pregame 9ης αγωνιστικής)

Τρίτη αγωνιστική μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας για τον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής, που συνεχίζεται…χωρίς ανάσα για τους 15 “μονομάχους”.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής (12/11) περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμέτρησης, με εκείνη του Αλμωπού Αριδαίας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα να ξεχωρίζει. Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής θέλει να συνεχίσει το σερί του και να επικρατήσει του ποιοτικού Μακεδονικού, ενώ δεν λείπουν και τα τοπικά ντέρμπι τόσο στην Πιερία (Πιερικός – ΑΕ Καρίτσας) όσο και στη Θεσσαλονίκη (ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΟ Καρδίας.).

Σπουδαίο το ματς και στο Παλαιοχώρι, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, δύο ομάδες που προέρχονται από ήττες στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Για τους “κιτρινόμαυρους” του Λεωνίδα Μπίλη, η απώλεια βαθμών στη Νάουσα δεν τους στοίχισε βαθμολογικά και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξουν χωρίς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, την επιστροφή στις επιτυχίες. Όσον αφορά τον φιλοξενούμενο Μέγα Αλέξανδρου, ο Γιώργος Ντάμτσιος δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ρίζο και Πετκάκη, οι οποίοι παραμένουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον ΦΑΣ Νάουσα, που θα μεταβεί στη Χαλάστρα για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Καμπανιακό. Κομπλέ θα αγωνιστεί η ομάδα της Ημαθίας, καθώς εξέτισε την ποινή του ο Αργύρης Μουρατίδης, ενώ για τον Καμπανιακό θα απουσιάσουν οι

Επιστρέφει σε αγωνιστική δράση ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας μετά το ρεπό του και θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ της πόλης τον Κιλκισιακό. Για τους “βυσσινί” του Μάκη Κατσαβάκη, αμφίβολοι είναι οι Καρασίμος και Δρόσος, που αποκόμισαν τραυματισμούς στο ματς με την ΑΠΕ Λαγκαδά ενώ για τους “πράσινους” δεν υπάρχουν απουσίες ενόψει του σημαντικού βαθμολογικά αγώνα της Κυριακής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής :

Άρης Παλαιοχωρίου -Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Καμπανιακός – ΦΑΣ Νάουσα
Αλμωπός Αριδαίας – Αγροτικός Αστέρας
Ηρακλής – Μακεδονικός
Πιερικός – ΑΕ Καρίτσας
ΑΠΕ Λαγκαδά -ΑΟ Καρδίας
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Κιλκισιακός
Ρεπό : Εδεσσαϊκός

οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected