Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Βόλος ΝΠΣ – Αμβρυσσέας Διστόμου 3-1

Δύο σερί νίκες για τον ΝΠΣ «Βόλος» και 7η συνολικά σε οκτώ αγώνες του πρωταθλήματος, που επικράτησε εντός έδρας του Αμβρυσσέα με 3-1 για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πίτου Γκαρσία. Ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Δημόπουλος με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ ο Μάντζης με κοντινό πλασέ στο 75′ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 83′ ο Κωστούλας με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή του Μπουργάνη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Σαλαμούρας (73′ Μηλιώτης), Δεμηρτζόγλου (65′ Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78′ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (69′ Ζέρης), Ηλιόπουλος.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Ντέντσεβ, Α. Μαργαρίτης (58′ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73′ Σχίζας), Ντος Σάντος (65′ Σούκιας), Βαγγέλης (88′ Κυπραίος), Κωστούλας, Χίσι, Μανιδάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected