Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Συγκλονιστικές στιγμές στην Επισκοπή! Η λιποθυμία του Αδαμίδη, η μεγάλη συμβολή του προπονητή της Δόξας και το αίσιο τέλος

Απίστευτες στιγμές έζησαν σήμερα όσοι συμμετείχαν στον σημερινό αγώνα της Δόξας Επισκοπής με τη Θύελλα Στενημάχου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο 70ο περίπου λεπτό της αναμέτρησης, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Γιώργος Αδαμίδης, προσήλθε στον πάγκο της ομάδας και ζήτησε νερό παραπονούμενος πως ζαλίζεται και ξαφνικά έπεσε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του!

Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες στο SportsUp, δεν υπήρξε κάποια φάση που προηγήθηκε και που ίσως να δέχτηκε κάποιο χτύπημα. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, αλλά η απίστευτη ψυχραιμία του προπονητή της Δόξας, Δημήτρη Μαρούδα (και γνώστη πρώτων βοηθειών) ήταν πραγματικά καταλυτική, καθώς βρήκε τον τρόπο να κρατήσει στη ζωή τον ποδοσφαιριστή και παρά την 15λεπτη αναμονή του ασθενοφόρου (το οποίο κατέφθασε από τη Βέροια), ο παίκτης δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει πλέον επαφή με το περιβάλλον.

Η παραμονή του στο νοσοκομείο κρίνεται επιβεβλημένη τουλάχιστον για το αποψινό βράδυ, ωστόσο το θετικό είναι ότι έχει τις αισθήσεις του και σίγουρα απέφυγε τα χειρότερα.

Το SportsUp συγχαίρει τον προπονητή της Δόξας, Δημήτρη Μαρούδα για την ψυχραιμία που επέδειξε και συνιστά για ακόμη μια φορά την προσοχή στους ιθύνοντες για την ΔΙΑΡΚΗ επαγρύπνηση και τήρηση του κανονισμού παρουσίας ιατρού ή νοσηλευτή στα γήπεδα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected