Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ελλάδα – Κροατία, απόψε στο Barok” Coffee-Bar!

Η Εθνική υποδέχεται την Κροατία στο Φάληρο (12/11, 21:45) στη ρεβάνς του 4-1 και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για την ανατροπή, με βασικό στόχο να σταθεί όρθια, να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και τουλάχιστον να πέσει μαχόμενη.

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση που θα απολαύσετε απόψε στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί.

Το εμφατικό 4-1 του πρώτου αγώνα στο Ζάγκρεμπ έχει ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες της Εθνικής ομάδας για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Η εικόνα της γαλανόλευκης στο “Maksimir” δεν ήταν καθόλου καλή, έγιναν πολλά λάθη τόσο στο στήσιμο όσο και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, δεν λειτούργησε τίποτα καλά και μοιραία ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα.

Στην αναμέτρηση στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, οι ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Σκίμπε θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και ό,τι γίνει. Θαύματα έχουν γίνει πολλάκις στο ποδόσφαιρο. Ένα απ’ αυτά αφορά την Εθνική μας και τον άθλο της στο Euro της Πορτογαλίας το 2004. Βέβαια, τέτοια δεν γίνονται κάθε μέρα, ούτε είναι το πιθανό.

Κάθε άλλο μάλιστα, αφού οι Κροάτες του Ζλάτκο Ντάλιτς έδειξαν την ανωτερότητά τους, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, εκμεταλλεύτηκαν τις ολιγωρίες των διεθνών μας και έφτασαν σε ένα σκορ, το οποίο τους έχει μετατρέψει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός στον πλανήτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι παίκτες μας όμως θα πρέπει να παίξουν για το γόητρό τους, την υστεροφημία τους, τον κόσμο που θα πάει να τους στηρίξει και στόχος είναι να πέσουν τουλάχιστον με το κεφάλι ψηλά. Να μην αδικήσουν την προσπάθεια που οι ίδιοι έκαναν σε όλα τα προκριματικά. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους και μπορεί να το πράξει απέναντι στους Κροάτες.

Ξέρουν ότι είναι αουτσάιντερ, ότι έχουν λίγες πιθανότητες, αλλά θα τις διεκδικήσουν. Όσο για τον Μίχαελ Σκίμπε, αναμένεται να προβεί σε αλλαγές τόσο στην διάταξη της ομάδας, όσο και σε πρόσωπα όπως άλλωστε δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου, ώστε η εικόνα μας να είναι τελείως διαφορετική. Η Εθνική οφείλει να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο ματς και τουλάχιστον να πάρει τη νίκη, κλείνοντας θετικά τη διοργάνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected