Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Μακεδονικός 1-0

Με γκολ του Ρόβα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής νίκησε τον Μακεδονικό και την κούραση…

Είχε εξαιρετικό συγχρονισμό επιδιώξεων και δυνατοτήτων ο Ηρακλής, στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό στο Καυτανζόγλειο. Οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν των Νεαπολιτών με 1-0, επειδή ακριβώς πρόλαβαν να πετύχουν το καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα τέρμα, λίγο πριν αρχίσουν να τους εγκαταλείπουν οι φυσικές δυνάμεις τους, λόγω των πυκνών χρονικά αγωνιστικών υποχρεώσεών τους και της έλλειψης προετοιμασίας της ομάδας.

Λυτρωτής (για μία ακόμη φορά) ο «δαιμόνιος» Χρήστος Ρόβας και καταλυτικός παράγων στο όλο σκηνικό μιας ακόμη «γαλάζιας» νίκης, το γεγονός ότι με απολύτως συντηρητικούς προσανατολισμούς, οι γηπεδούχοι πέτυχαν να διατηρήσουν το σκορ νίκης από το 65΄ του παιχνιδιού και έπειτα. Ήταν το σημείο, που ο Σάκης Αναστασιάδης επέλεξε να «ρίξει» στον αγώνα τον Κώστα Στεφανή ανάμεσα στους αδελφούς Αθανασίου στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής, παίζοντας για τη διαφύλαξη του αποτελέσματος.

Τακτική, η οποία «βγήκε» στον Ηρακλή, με την επέλασή του στα ψηλά της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου να συνεχίζεται ακάθεκτη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας (90΄+3΄ Βοσνιάδης), Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Κατσριτσέας, Αθανασίου Α, Ρόβας (87΄ Μούδιος), Αθανασίου Π. , Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (65΄ Στεφανής), Υφαντίδης (78΄ Κρυστάλλης).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουμάγιας, Βόσδου (75΄ Μπουλγουρίδης), Τσουκάνης, Τουμανίδης, Παπατζίκος, Διαμαντίδης (69΄ Παντεκίδης), Πογκονγκ (80΄ Ηλιόπουλος), Γαρύφαλος, Κάνουλας, Παπαποστόλου, Στασινόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected