Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Καμπανιακός – ΦΑΣ Νάουσα 0-1 (vid)

Μία ακόμη σπουδαία νίκη για τον ΦΑΣ Νάουσα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στη Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, με το παρθενικό της “διπλό” στον 2ο όμιλο, αναρριχήθηκε κι άλλο στη βαθμολογία με αποτέλεσμα να φτάσει στην 4η θέση και στους 15 βαθμούς, ισόβαθμη με την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” της Δυτικής Θεσσαλονίκης γνώρισαν την 7η φετινή τους ήττα και παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό.

Το γκολ που έκρινε τον νικητή, σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, με δράστη (ποιον άλλον…;) τον Κώστα Κωτσόπουλο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το κέντρο μετά την πάσα του Τούφα από τα αριστερά, κινήθηκε πιο γρήγορα από τους αντίπαλους αμυντικούς και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Όπως ήταν απόλυτα λογικό, ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί των συμπαικτών αλλά και των φιλάθλων που ακολούθησαν την αποστολή στη Χαλάστρα.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και ελάχιστες ήταν οι φάσεις που καταγράφηκαν στις δύο εστίες. Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι (περισσότερο κέντρου, με αρκετές μονομαχίες), οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τους Χουζούρη και Μπάλιο ενώ ο ΦΑΣ επισκέφτηκε τα καρέ του Γιαρμά δύο φορές, μία με τον Γιαννόπουλο και μία με τον Τζημογιάννη.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, οι “κυανόλευκοι” βγήκαν με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση και εκμεταλλεύτηκαν σε αρκετές περιπτώσεις την καλή φυσική κατάσταση τους.

Τόσο ο Κωτσόπουλος όσο και ο Κυζιρίδης έφτασαν κοντά στο γκολ σε ισάριθμες περιπτώσεις, ωστόσο το γκολ που έψαξε ο ΦΑΣ στο δεύτερο μέρος ήρθε τελικά στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά επιδιώκοντας το γκολ της νίκης.

δείτε βίντεο της αναμέτρησης στο kampaniasports.gr

Συνθέσεις

Καμπανιακός : Γιαρμάς, Παπάζης (63′ Καλογιάννης), Αλμπάνης (58′ Αριζάνης), Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Κιβρακίδης, Χατζηβασιλειάδης, Παγωνίδης, Λατινόπουλος (46′ Τσιότσκας), Μπάλιος, Χουζούρης.

ΦΑΣ Νάουσα : Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Μουρίκι (60′ Παντζαρτζίδης), Κυζιρίδης (72′ Μτσεντλισβίλι / 88′ Μαντώς), Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (82′ Νίκου), Περηφανόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected