Κατηγορίες
Basket

Ήττα στην παράταση για τον ΑΟΚ Βέροιας στην Πρέβεζα


Την τέταρτη ήττα του σε πέντε παιχνίδια υπέστη σήμερα ο ΑΟΚ Βέροιας στην Πρέβεζα, σε ματς στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Ηλιάδη δεν κατάφερε να διατηρήσει στην παράταση την ανοδική απόδοση που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα και σημειώνοντας μόλις 4 πόντους στο διάστημα αυτό, γνώρισε την ήττα από την τοπική Νικόπολη.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν τελευταία στιγμή χωρίς τον ψηλό τους (σ.σ. ο Μπάλλας ένιωσε πόνους στη μέση και έμεινε στον πάγκο), έπαιξαν με πάθος και δύναμη, μπροστά στο κοινό τους.

Από την άλλη πλευρά οι «λύκοι» θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν στο τέλος μια μεγάλη νίκη αν εκμεταλλευόταν την ορμή που επέδειξαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν και πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στον αγώνα.

Ωστόσο τα άστοχα σουτ στο πεντάλεπτο της παράτασης αλλά και η ευστοχία των γηπεδούχων, έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά της Νικόπολης, με τελικό σκορ το 77-69

Εντυπωσιακός για τους φιλοξενούμενους ο Βαγγέλης Σισμάνης, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τα χρώματα του ΑΟΚ και τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Μαυρίδης (18π) και Βλάχος (15π)

Επόμενο παιχνίδι για τον ΑΟΚ, την Κυριακή 19/11 στο ΔΑΚ «Βικέλας» με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών

Τα δεκάλεπτα: 19-13, 37-31, 49-46, 65-65 (παρ. 77-69)

Νικόπολη Πρέβεζας (Παπίρης): Βαγενάς 17, Αργυρός, Σουλιώτης, Τσιτσώνης 13, Σταμούλης, Κακιούζης 6, Παπαμιχαήλ 4, Γεωργάκης, Νίκας 16, Μακρόπουλος 21, Μπακάλης, Μπάλλας.

ΑΟΚ Βέροιας (Ηλιάδης): Τρομπούκης 4, Ουσούλτζογλου, Σισμάνης 20, Γκανάς, Βλάχος 15, Μαυρίδης 18, Βοργιαζίδης, Γιαννόπουλος, Ντουλαβέρης, Μπαρμπαρούσης, Χατζηλαμπρινός, Γιαννουζάκος 12.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected