Κατηγορίες
Γενικά

Σπουδαία νίκη για την Αναγέννηση! (photos)

Τεράστιας σημασίας νίκη όχι τόσο βαθμολογικά αλλά ψυχολογικά πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας επικρατώντας στο ΔΑΚ 1-0 του Παναιγιάλειου.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παίζοντας με δύναμη και αποφασιστικότητα στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και διεκδίκησε επί ίσοις όροις μια νίκη που ήθελε διακαώς.

Κατάφερε να περιορίσει την δραστηριότητα της ομάδας του Αιγίου, να παίξει έξυπνα ψάχνοντας τις δικές της στιγμές στο γήπεδο και όταν τις βρήκε πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ σκορπίζοντας ενθουσιασμό στον κόσμο της.

Το ήθελε περισσότερο το μάτς η Αναγέννηση για να δουν την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία οι νεαροί της παίκτες και για να μαζέψει τον κόσμο στο γήπεδο και το πήρε παλικαρίσια.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση (Βαζάκας): Γκέκας, Ρουσσάκης, Καρρίκι (84 Χαντζάρας), Θεοδωράκης, Ποζατζίδης, Σταματάκης, Μπιτέλης (90′ Μασούρας), Πλαβούκος Σουντουρά, Τζέκος, Κονέ (79′ Μπούσδρας

Παναιγιάλειος (Κουρμπανάς): Πολίτης, Τσερκέζος (83′ Ντέμο) Παπαχρήστος, Σμίλτος, Ιντζίδης, Μπρους, Καζναφέρης (77′ Σταματής), Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Αρναρέλλης (77′ Γκούφας), Γεωργακόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected