Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει με το απόλυτο η Παναχαϊκή! (vid)

Τον κανόνα της… Αγυιάς επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά η Παναχαϊκή!

Αν και δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Παναχαϊκή είχε την ουσία και αυτό είναι το σημαντικότερο, καθότι νίκησε τον Εργοτέλη με 2-1 έκανε το 3/3 και παράμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Football League, έχοντας βέβαια και συγκάτοικο τον Άρη.

Όπως αναφέρει ο sportfmpatras, μόλις στο 1′ ο Στεργίδης με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0, ωστόσο μετά από αυτό το γκολ ο μαχητικός Εργοτέλης δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα του Οφρυδόπουλου.

Ο Κάιπερς στο 25′ ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Με την έναρξη τους δευτέρου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης προσπάθησε να απειλήσει και ευτυχώς για την Παναχαϊκή, οι προσπάθειες του Σταματάκου και του Έφορντ πέρασεν εκτός εστίας. Ο Κυνηγόπουλος για την Παναχαϊκή έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στο 51′ στην ομάδα του, αλλά ο Λαδάς δεν «ψάρωσε» στο ψηλοκρεμαστό σουτ του νεαρού επιθετικού.

«Χρυσός» σκόρερ για την Παναχαϊκή ήταν ο Παναγιώτης Μωραϊτης που έβγαλε τα «κάστανα από τη φωτιά».

Στο 78′ βρέθηκε απέναντι από τον Λαδά και εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Αγουρίδης(49′ Φουρλάνος), Γκίνο, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης, Αποστολόπουλος (46′ Κυνηγόπουλος), Μουστακόπουλος (74′ Λουμπαρδέας), Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Μπούζας (84′ Αγγελόπουλος), Μπουτζάκης (88′ Πάτας), Κάιπερς, Σταματάκος (73′ Εντιαγέ), Έφορντ

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected