Κατηγορίες
Basket

Τραυματισμοί και καταγγελίες για…κόλλες στο παρκέ! (photos)

Απίστευτα πράγματα καταγγέλλονται στο ρεπορτάζ του anexartitos.gr για τον αγώνα Πανσερραϊκός – Τιτάνες Δράμας για την Α2 Μπάσκετ Γυναικών.

Ο τραυματισμός της Νίκης Χωλοπούλου (πιθανή ρήξη χιαστών) από την πλευρά του Πανσερραϊκού και της Ελευθερίας Γαϊτάνη (με τον ίδιο τρυματισμό) από πλευράς των Τιτάνων Δράμας εξαιτίας της κακής κατάστασης του παρκέ του γηπέδου (λόγω της…κόλλας που υπάρχει πάνω σ αυτό) επισκίασαν το αποτέλεσμα του αγώνα, της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών της Α2 Εθνικής

Η γκαρντ του ΜΓΣ Πανσερραϊκός τραυματίσθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και αποχώρησε με πόνους στο αριστερό της πόδι. Η Χωλοπούλου αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και οι ευχές όλων είναι να μην έχουν πειραχθεί οι χιαστοί, καθώς σε αυτή τη περίπτωση θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση και πολύμηνη αποθεραπεία που θα την οδηγήσει σε αποχή από την αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Ανάλογη είναι και η κατάσταση της αθλήτριας των Τιτάνων, Ελευθερίας Γαϊτανη.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected