Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτικη τριπλέτα στην Κοζάνη, Θεοδωρόπουλος στο Νάουσα-Ηρακλής. Όλοι οι ορισμοί διαιτητών στη Γ Εθνική (19/11)

Ανακοινώθηκαν σήμερα (15/11) οι διαιτητές και βοηθοί της 7ης, 9ης και 10ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής αντίστοιχα, που διεξάγεται την Κυριακή 19/11.

Οι Δημήτρης Μαλούτας, Στέφανος Παρασίου και Κώστας Γιάντσης από την Ημαθία θα είναι το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης της ΑΕΠ Καραγιαννίων με τον Τηλυκράτη, με παρατηρητής διαιτησίας τον Γιάννη Τζιμενάκη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Όσον αφορά τον 2ο όμιλο και τις ομάδες της Ημαθίας, στο εντός έδρας παιχνίδι του ΦΑΣ Νάουσα με τον Ηρακλή, η ΚΕΔ επέλεξε τον Νίκο Θεοδωρόπουλο (φωτ δεξιά) από την ΕΠΣ Φλώρινας, με βοηθούς τους Νίκο Δημόπουλο και Σωτήρη Δράγο από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Περίανδρος Πετρόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο ματς των Τρικάλων ανάμεσα στον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και τον Αλμωπό Αριδαίας, η Επιτροπή όρισε τον Βασίλη Πολυχρονίου από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Γρηγόρη Πρέσπαρη και Χρίστο Σιδερίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Κώστας Κουρδής από την ΕΠΣ Λάρισας.

Την ίδια ώρα στην Ραιδεστό και την αναμέτρηση του ΑΟ Καρδίας με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, θα διευθύνει ο Θωμάς Μαυρίδης από την ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Γιώργο Ταγκαλίδη και Γιώργο Μίλτση από την ίδια Ένωση, με παρατηρητή διαιτησίας τον Νίκο Τσαμπαζάκη από την ΕΠΣ Κιλκίς.

δείτε τους ορισμούς της Κυριακής 19/11 στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected