Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ξεπέρασε τον έναν χρόνο χωρίς ήττα ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος!

Η βάση δεδομένων που έχει δημιουργήσει το SportsUp, από συμμετοχές παικτών (και τα λεπτά όπως καταγράφηκαν στα φύλλα αγώνος) μέχρι και τις νίκες των ομάδων σε όλες τις κατηγορίες, ξεπρόβαλε μια ακόμη σπουδαία επίδοση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας!

Ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής και είναι από τα φαβορί για την άνοδο (παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστος) μπήκε με τη σειρά του στον πίνακα των σπουδαίων διακρίσεων που προέκυψαν μέσα από το SportsUp.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα (ο οποίος επίσης κατέχει το ρεκόρ των 100 και πλέον σερί αήττητων αγώνων σε πάγκους ομάδων) παραμένει αήττητη μετά από 13 μήνες ακριβώς, δηλαδή 387 ημερολογιακές μέρες!

Τελευταία ήττα των “πρασίνων” είναι στις 15/10/2016 εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Λουτρού και έκτοτε μετράει 15 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας στο διάστημα αυτό 64-11 τέρματα!

Θυμίζουμε πως τα πιο σπουδαία ρεκόρ που έχουν αναδειχτεί μέσα από τα στατιστικά του SportsUp ήταν το πανευρωπαϊκό αήττητο της Κοζάνης για 13 ματς στο ξεκίνημα της σεζόν το 2013 (για το οποίο βραβεύτηκε ο αρχισυντάκτης, Αργύρης Τσιγγενόπουλος), το σερί των συνεχόμενων συμμετοχών του Νίκου Περηφανόπουλου (για το οποίο ο ίδιος πήρε τιμητική πλακέτα από τους φιλάθλους του ΦΑΣ Νάουσα), το αήττητο σερί της ΑΕ Αλεξάνδρειας και του Κυριάκου Καρασαββίδη προσωπικά για πάνω από μία σεζόν, το μηδέν παθητικό του Άρη Παλαιοχωρίου που τον έφερε στην πρώτη θέση πανελληνίως και τα 100 και πλέον παιχνίδια χωρίς ήττα για τον Σάκη Παγγούρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected