Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] ΑΣ Ρόδος – ΑΠΟ Κερατσίνι 1-0

Με ένα γκολ που σημείωσε ο Αυγενικού στο 56′, η Ρόδος ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Κερατσινίου κερδίζοντας με 1 – 0 στο Δημοτικό Στάδιο και προσθέτοντας στο ενεργητικό της τρεις πολύτιμους βαθμούς σε μια κρίσιμη η αλήθεια καμπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η Ρόδος κατάφερε να βρει …το φάρμακο στην ανούσια υπεροχή που είχε στο πρώτο ημίχρονο και μπήκε καλύτερα στην επανάληψη όπου έβαλε τη μπάλα κάτω και προσπάθησε να φθάσει με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Στο 56′ ο Αυγενικού που ήταν ο κορυφαίος των «ελαφιών» εκτέλεσε με έναν πολύ ωραίο τρόπο ένα φάουλ από πλάγια θέση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1–0 σε ένα καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι επιθετικοί και θα μπορούσαν να σημειώσουν και άλλα τέρματα αν δεν έπεφταν πάνω σε έναν πολύ καλά Φρατζεσκάκη ο οποίος πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ασφαλώς, αυτό που μετράει για τη Ρόδο είναι οι τρεις βαθμοί οι οποίοι τις δίνουν τη δυνατότητα να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και να συνεχίσει και με πολύ καλύτερη ψυχολογία.

το φιλμ του αγώνα στο news12

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδος : Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάϊ, Δαβρής, Μκρτσιάν, Αποστόλου, Μίνγκας (61′ Πότσι), Πινδώνης (81′ Καντιμοίρης), Αυγενικού, Παβίσεβιτς, Ευγενικός (52′ Πάλλας), Μπανγκουρά (39′ Λέκκας)

ΑΠΟ Κερατσίνι : Φρατζεσκάκης, Τσουμπαλτίδης, Σιγάλας, Μπάτης, Βαττής, Σκεντεράϊ, Μπιλιάς (81′ Παπασπύρος), Διάκος, Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (66′ Σιάνος), Πασαλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected