Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με…κανονιές το Λονδρέζικο ντέρμπι! (vid)

Με την εμφάνισή της, η Άρσεναλ δεν αφήνει κανέναν ν’ ασχοληθεί με τα… χιλιοστά στα γκολ των Μουστάφι και Αλέξις, επικρατώντας 2-0 της Τότεναμ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Επιστροφή στις νίκες κόντρα στα «σπιρούνια», στο πρωτάθλημα, έπειτα από έξι ματς για τους «κανονιέρηδες».

Βάσει εμφάνισης, η Άρσεναλ άξιζε το κάτι παραπάνω και ίσως αισθανόταν δικαιοσύνη με το 2-0 από το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, στην Τότεναμ δεν μπορούν να μην παραπονεθούν για το φάουλ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ, αλλά και τις οριακές θέσεις από τις οποίες οι Μουστάφι και Σάντσες σκόραραν… Το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου είχε δύναμη, είχε λάθη, είχε νευρικότητα, είχε αρκετά καλό ρυθμό παρά το γεγονός πως οι ευκαιρίες άργησαν να εμφανιστούν, όμως μαζί και με την εξαιρετική – δεν είναι κάτι σύνηθες – ατμόσφαιρα στο «Έμιρεϊτς», η ομάδα του Βενγκέρ πήρε προβάδισμα ασφαλείας από το πρώτο 45λεπτο.

Η Άρσεναλ ήταν εκείνη που έφτασε πρώτη πιο κοντά στο γκολ όταν ο Ράμσεϊ βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Μπεγερίν και το γύρισμα του Ισπανού δεν το βρήκε ούτε ο Σάντσες, ούτε ο Ντάιερ ούτε ο Λακαζέτ για να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς.

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

https://www.youtube.com/watch?v=-nD16SzCU6U

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected