Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι της Αθήνας, LIVE από το “Barok” Coffee-Bar!

Ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στη Λεωφόρο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του σημερινού προγράμματος, μια αναμέτρηση που θα απολαύσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Ώρα για το αθηναϊκό ντέρμπι καθώς στις 19:30 στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτής. Από τη μία η ΑΕΚ θέλει να στείλει ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα ότι φέτος βρίσκεται σε τροχιά τίτλου, και από την άλλη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εν μέσω των οικονομικών του προβλημάτων, αναζητεί νίκη ψυχολογίας, όπως πριν μερικές εβδομάδες στο ντέρμπι «αιωνίων» απέναντι στον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε εκτός αποστολής τον Τσάβες, ο οποίος μόλις πριν μερικές μέρες ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις, ενώ εκτός παραμένει και ο Λουτσιάνο. Στην ΑΕΚ γνωστές είναι οι απουσίες των Μάνταλου και Γιόχανσον, που θα λείψουν για τους επόμενους μήνες, ενώ εκτός έμεινε και ο τιμωρημένος Αραούχο.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν με ένα 4-2-3-1 με τους Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μολέντο, Χουλτ, Σιλά, Κουρμπέλη, Βιαγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ, Λουντ και Μολίνς. Όσον αφορά την ΑΕΚ, ο Χιμένεθ ετοιμάζει ένα 3-5-2 με τους Ανέστη, Μπακάκη, Βράνιες, Τσόσιτς, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Μπακασέτα, Χριστοδουλόπουλο και Λιβάγια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected