Κατηγορίες
Football League

Πήρε αυτό που ήθελε ο Απόλλων και “έπιασε” την 5η θέση

Ο Απόλλωνας επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες, κερδίζοντας με 2-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και σκαρφάλωσε στην 5η θέση

Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, όμως οι «κοκκινόμαυροι» πήραν την ουσία και έβαλαν στο σακούλι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες όμως ένα γκολ του Μπρίτο στο 16ο λεπτό και ένα του Χασομέρη στο 75΄, ξεμπλόκαραν την ομάδα τους και έφτασαν σε μια σχετικά εύκολη νίκη. Η Αναγέννηση προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με τον Κονέ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε κάτι ουσιαστικό. Η ομάδα του Καλαϊτζίδη θα μπορούσε να είχε μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ αν το σουτ του Ντούνγκα στο 79ο λεπτό δεν κατέληγε στο δοκάρι του Γκέκα.

το φιλμ του αγώνα στο Metrosport.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ ,Γεωργιάδης, Μπρίτο (46΄Ντούνγκα), Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου (85΄Καλογέρης), Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης (58΄Φάμπιο), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καπρίτζι (82΄Παπαευθυμίου), Ποζατζίδης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταμάτης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Κονέ (77΄Κωνσταντινόπουλος), Χατζάρας (60΄Τζέκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected