Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ vs Ατρόμητος στο “Barok” Coffee-Bar!

Την ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχουν «Δικέφαλος» και Περιστεριώτες, το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) στην Θεσσαλονίκη, μια αναμέτρηση που οι φίλοι του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο) θα απολαύσουν απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται το «συγκρότημα» του Νταμίρ Κάναντι, το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:30 στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 1-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που οι «ασπρόμαυροι» πάρουν το «τρίποντο», τότε θα ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, «πιάνοντας» την Ένωση στους 21 βαθμούς, έπειτα από την ισοπαλία των «κιτρινόμαυρων» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το 1-1 του «Απ. Νικολαΐδης» θέλει να εκμεταλλευτεί και ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου είναι στην δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο από τον «Δικέφαλο», έχοντας παράλληλα και ένα ματς λιγότερο. Έτσι, σε περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» φύγουν με το… διπλό, τότε θα παραμείνουν στην κορυφή, έχοντας απόσταση δύο βαθμών από τους διώκτες τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected