Κατηγορίες
Football League

Η συγκλονιστική φωτογραφία του Φραντζέσκου που “λύγισε” στη θέα του Ευγένιου Γκέραρντ…

Ο Κώστας Φραντζέσκος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στην θέα του Ευγένιου Γκέραρντ και λύγισε. Συγκλονιστικές στιγμές στο “Γεντί Κουλέ”.

Σε φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Γεντί Κουλέ” οι πρώην παίκτες του Ολλανδού κόουτς αναμετρώνται με τους φίλους του “Μίστερ” και οι στιγμές είναι μοναδικές και ανατριχιαστικές. Μεταξύ άλλων, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του, Κώστας Φραντζέσκος, λύγισε μπροστά του, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και η συγκίνηση ήταν πολύ έντονη.

Όπως αναφέρει το Sport24, τα έσοδα από το φιλικό θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως” και στην “Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give”. Ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στον ΟΦΗ, δίνουν το παρών σε αυτό το φιλικό και η εμβληματική μορφή του “Μίστερ” είναι εκείνη που… γεμίζει το γήπεδο.

“Είναι ωραία συναισθήματα. Βρεθήκαμε αρκετές γενιές μαζί. Εύχομαι να το χαρεί ο κόσμος έξω, αξίζει για έναν άνθρωπο που μας ένωσε”. ανέφερε ο Κώστας Φραντζέσκος, μιλώντας για την εκδήλωση και για τον Ευγένιο Γκέραρντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected