Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τέλος το ευρωπαϊκό “ταξίδι” για τον Ολυμπιακό

Πολλά τα λάθη (κυρίως αμυντικά) για τον Ολυμπιακά, που αποχαιρετά το Champions League από την τελευταία θέση του 4ου ομίλου

Ναι ο όμιλος ήταν πολύ δύσκολος. Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν ήταν ακριβώς οι αντίπαλοι που θα ήθελε ο Ολυμπιακός. Βεβαίως ήταν και μια πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» με βάση τα όσα είχαν καταφέρει τα τελευταία έξι χρόνια στην Ευρώπη. Μία πρόκληση όμως στην οποία δεν αντεπεξήλθε ποτέ ο Ολυμπιακός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αποκλείστηκαν από την πέμπτη αγωνιστική κάτι το οποίο είχε να συμβεί από την σεζόν 2005/06! Και στο must win παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν ξανά κατώτεροι των περιστάσεων. Χωρίς σέντερ φορ, χωρίς πλάνο για να απειληθεί η αντίπαλη εστία ο Ολυμπιακός πλήρωσε και πάλι τα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγώνα από το ημίχρονο.

Ντοστ (στο 40′) και Μπρούνο Σέζαρ (στο 43′) τελείωσαν τη νίκη και φυσικά τις ελπίδες του Ολυμπιακού για την τρίτη θέση. Ο Ολλανδός επιθετικός σκόραρε και στο 66′ ενώ ο Ολυμπιακός πέτυχε τουλάχιστον το γκολ της τιμής στο 86′ με τον Οφόε.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (85′ Ριστόβσκι), Αντρέ Πίντο, Ματιέ (77′ Φιγκεϊρέδο), Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ (90′ Ματέους), Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65′ Οφόε), Καρσελά (46′ Σεμπά), Πάρντο, Φορτούνης (57′ Τζούρτζεβιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected