Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ποινές φυλάκισης από το Πλημμελειοδικείο για επεισόδια σε ματς της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής!

Βαρύς ο πέλεκυς για επεισόδια που συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2016 σε ματς της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής!

Όπως αναφέρει το neaepsana, με ποινή φυλάκισης 26 μηνών με 3ετή αναστολή και πρόστιμο 1.900 ευρώ καθένας, τιμωρήθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών οι παράγοντες του ΑΟ Κουβαρά κ.κ. Φουρλότ, Χελιώτης και Πουλάκης για επίθεση και χειροδικία κατά των διαιτητών κ.κ. Μαλαμά, Κυριακόπουλου και Τριγάζη, στον αγώνα πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Δόξας Κορωπίου – Κουβαρά 0-0 της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 (Σάββατο 27/2/2016).

Επίσης σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι κατηγορούμενοι και δράστες των επεισοδίων, υποχρεώνονται να εμφανίζονται 2 ώρες πριν και 2 ώρες μετά από κάθε αγώνα του Α.Ο. Κουβαρά στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα!

Ο εισαγγελέας και οι δικαστές ήταν καταπέλτες στις εισηγήσεις τους (ειδικά ο εισαγγελέας πρότεινε πολύ μεγαλύτερες ποινές) και η ποινή έπεσε βαριά στους κατηγορούμενους, από τους οποίους ο Γ. Φουρλότ απουσίαζε.

Μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε παλιός παράγοντας του συλλόγου (και συνταξιούχος δάσκαλος), ο οποίος προσπάθησε να εμπλέξει στην υπόθεση πρώην διοικητικούς παράγοντες της Ένωσης… Οι απόψεις του έπεσαν στο κενό και κατέστησαν δυσκολότερη την θέση των κατηγορουμένων.

Από την πλευρά τους, οι διαιτητές είχαν την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτητών, με την παρουσία του προέδρου Ηλία Ντάφλου στο δικαστήριο. Παρά τις όποιες παραινέσεις «τρίτων» να μην παραστούν στο δικαστήριο, οι 3 διαιτητές -προς τιμήν τους- υποστήριξαν μέχρι τέλους την μήνυσή τους, κι επέμειναν στην τιμωρία των κατηγορουμένων. Οι τελευταίοι άσκησαν έφεση κι αφέθησαν ελεύθεροι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected