Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης στους “κυανόλευκους”

Στο πρόσωπο του Νίκου Μαρωνίτη βρήκε τον αντικαταστάτη του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ο Ιωνικός.

Ο έμπειρος τεχνικός, με πρόσφατη θητεία στον Ήφαιστο Νίκαιας, έχει εργαστεί ξανά στο παρελθόν στον πάγκο της “κυανόλευκης” ομάδας αλλά και σε Αμπελακιακό, Περαμαϊκό, Αργοναύτη κ.α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Μαρωνίτη στη θέση του προπονητή ανακοινώνει η Διοίκηση του Ιωνικού.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κλήθηκε ένα παιδί του Ιωνικού ν’ αναλάβει και να είναι οδηγός μας. Ο έμπειρος τεχνικός με τη τεχνογνωσία του, τις δεξιότητες του, την καλή του θέληση και διάθεση θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της.

Δεν είναι η πρώτη φορά για τον Νίκο Μαρωνίτη που κάθεται στον πάγκο του Ιωνικού, καθώς έχει υπάρξει ξανά επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Με αφορμή αυτό το νέο ξεκίνημα στην ομάδα του Ιωνικού, ο Νίκος Μαρωνίτης δήλωσε: «Είναι τιμή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα, καθώς θεωρώ τον εαυτό μου στρατιώτη του Ιωνικού. Σε μία κρίσιμη ιστορικά στιγμή σαν και αυτή οφείλουμε να ανασυνταχθούμε και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κομβικές αδυναμίες. Με την πολύτιμη στήριξη του κόσμου θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected