Κατηγορίες
Διάφορα

Τη βοήθησε δίνοντας τα τελευταία του 20 δολάρια και αυτή του επέστρεψε…235.000!

Ο Αμερικανός πρώην πεζοναύτης βοήθησε μία 27χρονη που έμεινε από βενζίνη στη μέση ενός δρόμου στη Φιλαδέλφεια και η ζωή του τα γύρισε πίσω… πάνω από 10.000 φορές

Είναι ή τουλάχιστον ήταν άστεγος… Περπατούσε ρακένδυτος στους δρόμους και ζητιάνευε για λίγα δολάρια, προκειμένου να αγοράσει κάτι ελάχιστο να φάει. Όταν όμως μία γυναίκα βρέθηκε αβοήθητη στο δρόμο, δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή. Της έδωσε τα τελευταία του 20 δολάρια προκειμένου να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό της. Και η κοπέλα του έδωσε πίσω… το ποσό των 235.000 δολαρίων!

Όπως αναφέρει το protothema, όλα τα παραπάνω συνέβησαν σε μεγάλο αυτοκινητόδρομο της Φιλαδέλφειας. Η 27χρονη Κέιτ ΜακΛιούρ έμεινε από βενζίνη με το αυτοκίνητό της. Έντρομη η νεαρή κοπέλα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το σύντροφό της Μαρκ Ντ’ Άμικο, όταν είδε έναν άνδρα να πλησιάζει στο όχημα. Ήταν ο 34χρονος άστεγος Τζόνι Μπόμπιτ Τζούνιορ. Ο άστεγος κατάφερε να την ηρεμήσει, λέγοντας πως απλώς θέλει να βοηθήσει. Της είπε μάλιστα πως το μέρος δεν είναι ασφαλές και πως πρέπει να κλειδώσει τις πόρτες.

Ο πρώην πεζοναύτης του αμερικανικού στρατού, περπάτησε αρκετά χιλιόμετρα μέχρι να βρει ένα βενζινάδικο. Εκεί έδωσε τα μοναδικά 20 δολάρια που είχε στην τσέπη του κα γέμισε ένα μπιτόνι με βενζίνη. Η 27χρονη κοπέλα δεν κουβαλούσε χρήματα πάνω της. Ο Τζόνι ο άστεγος της είπε ότι δεν πειράζει, άδειασε τη βενζίνη στο ντεπόζιτο και επέστρεψε στο σημείο που είχε ξαπλώσει.

Η Κέιτ ΜακΛιούρ δεν ξέχασε τον άστεγο που της πρόσφερε ότι είχε και δεν είχε. Οργάνωσε έρανο σε γνωστή σελίδα του διαδικτύου και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 235.000 δολαρίων!

Ο άστεγος, πρώην πεζοναύτης, έδωσε 20 δολάρια και κέρδισε μία ολόκληρη ζωή. Πλέον, θα μπορέσει να φύγει από τους δρόμους, να ζήσει σαν άνθρωπος και να εγκατασταθεί σε ένα αξιοπρεπές σπίτι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected