Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Επιστροφή στη δράση για την Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, με επίκεντρο το Σκυλίτσι και τον Σταυρό! (pregame Α2 ΕΠΣ Ημαθίας, 6η αγωνιστική)


Έπειτα από δύο εβδομάδες παύσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Ημαθία, η Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας μπαίνει και πάλι σε…ράγες με την 6η αγωνιστική στους δύο ομίλους.

Τα φώτα πέφτουν εκ των πραγμάτων σε δύο γήπεδα, όπου δοκιμάζονται ομάδες που πρωταγωνιστούν στον 1ο όμιλο ενώ στον 2ο, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Νάουσας θα μεταβεί στη Ραχιά για να τεθεί αντιμέτωπος με τον τοπικό Εθνικό.

Ο αντίστοιχος…οδηγός της κούρσας Φίλιππος Μελίκης θα αγωνιστεί στο γειτονικό Νεόκαστρο κόντρα στον τοπικό Αχιλλέα ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, θα μεταβεί στον Σταυρό για να αντιμετωπίσει την πάντα μαχητική Θύελλα.

Σπουδαία η αναμέτρηση και στο Παλαιό Σκυλίτσι, όπου ο τοπικός Άρης (με νέο προπονητή τον Γιάννη Νούσιο) θα υποδεχτεί τον Εθνικό Κλειδίου, ο οποίος προέρχεται από τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Να σημειώσουμε πως το ματς ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και την Ελπίδα Μονοσπίτων για τον 2ο όμιλο, θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο στις 15.00, λόγω του αγώνα του γυναικείου τμήματος την Κυριακή 26/11.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (26/11 – 15.00) :

1ος όμιλος

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Εθνικός Κλειδίου

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Φίλιππος Μελίκης

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕ Σχοινά

Θύελλα Σταυρού – Αγρ.Αστ.Πλατέος

ΠΑΟ Παλατίτσια – Ολυμπιακός Λουτρού

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΟ Μαρίνας – ΑΕΠ Βέροιας

Δόξα Νάουσας – Αριστοτέλης Νάουσας

Εθνικός Ραχιάς – Ολυμπιακός Νάουσας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ελπίδα Μονοσπίτων (25/11 – 15.00)

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected