Super League 1

Φινάλε ακατάλληλο για…καρδιακούς στη Ριζούπολη!

Τα πανηγύρια των Απολλωνιστών βγήκαν σε κακό. Στα… σύννεφα από το 1-0 του Ελμπάζ στο 88′ οι γηπεδούχοι, προσγειώθηκαν απότομα από το πέναλτι-γκολ του Πίτι στο 92′, με αποτέλεσμα το ντέρμπι των νεοφώτιστων στη Ριζούπολη να μην αναδείξει νικητή (1-1).

Σε όλο το παιχνίδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν καλύτερη από τους Φθιωτούς, που περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Η δυστοκία των γηπεδούχων τους στερούσε το γκολ που δικαιούταν και όταν το βρήκαν με τον Ελμπάζ στο 88′ πίστεψαν πως «λυτρώθηκαν»! Ο Κύργιας όμως έκανε το λάθος στο 91′, ανέτρεψε τον Όμο μέσα στην περιοχή και ο Πίτι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, κάνοντας το 1-1 και χαρίζοντας έναν ανέλπιστο βαθμό στους φιλοξενούμενους και δραματικό τόνο στο παιχνίδι!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Απόλλων: Τσόβιτς, Κοντοές, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Ανιέτε, Μάατσι (66′ Σιατραβάνης), Καστιγέχος (52′ Καστιγέχος)

Λαμία: Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Κούκολης, Παντελιάδης (63′ Αναστασόπουλος), Μπλάζιτς, Όμο, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος (50′ Πίτι), Βιάνα (79′ Ακόστα), Βουό

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected