Κατηγορίες
Football League

“Κιτρινόμαυρο” το Θεσσαλικό ντέρμπι!

Θεσσαλικό ντέρμπι φιλοξένησε το απόγευμα του Σαββάτου (25/11) το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας με την Αναγέννηση να καταφέρνει σε 20 λεπτά καλού παιχνιδιού να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Δήμο Τζέκο να ανοίγει το δρόμο για την πολύτιμη νίκη.

Όπως αναφέρει το karditsalive, αν υπάρχει ορισμός του κακού παιχνιδιού τότε δίκαια μπορεί να τον κερδίσει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα των δύο ομάδων καθώς τα λάθη εκατέρωθεν και κάποια σουτ πολύ μακριά από το στόχο τους ήταν το κύριο γνώρισμα του παιχνιδιού. Στο 39′ να σημειώσουμε ωστόσο ότι οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για ανατροπή του Γκέκα στον Μαυριά με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Ελαφρώς καλύτερο το β’ μέρος για τις δύο ομάδες με τους κιτρινόμαυρους να καταγράφουν πρώτη ευκαιρία στον αγώνα στο 58′ σε κεφαλιά του Θεοδωράκη που κατέληξε όμως στην αγκαλιά του Παϊτέρη. Στο 70′ νέα προσπάθεια με τον Σουντουρά κόντραρε σε αμυνόμενο και εν συνεχεία μάζεψε ο Παϊτέρης. 4′ αργότερα κεφαλιά του Τζέκου με τον Παϊτέρη να διώχνει δύσκολα. Στο 76′ ωστόσο ο Παϊτέρης δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Τζέκο που με σουτ στο “Γ” έγραψε το 1-0 για την Αναγέννηση. Στο 82′ η Αναγέννηση “κλείδωσε” τη νίκη με τον Χατζάρα που είχε περάσει αλλαγή να γράφει με πλασέ το 2-0.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (78′ Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90 Μπούσδρας), Κονέ (65′ Χατζάρας)

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (74′ Ανδρέου Γ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected