Football League

Μία ακόμη ανατροπή για τον Άρη! (vid)

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά για μία ακόμη φορά έδειξε πως δεν έχει αντίπαλο στη Football League. Νέα ανατροπή, τρεις ακόμα πολύτιμοι βαθμοί.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αλλά για μία ακόμη φορά έδειξαν πως δεν έχουν αντίπαλο στη Football League. Νέα ανατροπή, τρεις ακόμα πολύτιμοι βαθμοί.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ο Άρης . Ήταν, όμως και πάλι ομάδα. Δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο, πίεσε για την ανατροπή και τα κατάφερε. 2-1 επί της Παναχαϊκής με τον Πλατέλλα να είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή ήταν κυρίαρχος και ας έγραψε το κοντέρ… 1-1. Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε γρήγορα με το γκολ του Μωραϊτη να έρχεται μετά από… βόλτα στην άμυνα του Άρη και στη συνέχεια κράτησε με σχετική ευκολία το μηδέν στην άμυνά της.

Είχε μία ακόμα ευκαιρία να φτάσει σε δεύτερο γκολ με τον Αποστολόπουλο ΑΛΛΑ το γκολ του Πλατέλλα στο 46’ άλλαξε τις ισορροπίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πολύ γρήγορα έφτασε σε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το γκολ της ανατροπής αλλά ο Καπνίδης ήταν αναποτελεσματικός.

Φαινόταν, όμως πως ήταν θέμα χρόνου να φτάσουν οι κίτρινοι στο 2-1. Όπως και έγινε. Ο Πλατέλλας εκτέλεσε το φάουλ στο 76’ και ο Δεληζήσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και… εκτόξευσε στα ουράνια το… Βικελίδξς.

Η Παναχαϊκή επιχείρησε να πιέσει αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να δημιουργήσει έστω μία ευκαιρία με τον Άρη να παίρνει στο φινάλε την Πέμπτη συνεχόμενη νίκη του και τη δεύτερη σερί με ανατροπή.

Με το 5 στα 5 ο Άρης αποδεικνύει πως δίκαια είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.

Συνθέσεις

AΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης (81′ Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Ντούνης (74′ Παυλίδης), Πασάς, Πλατέλλας, Καπνίδης (69′ Κάσσος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης, Αποστολόπουλος (46΄Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (84′ Κυνηγόπουλος), Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης (64′ Γκέσιος), Φουρλάνος.

Δείτε τα γκολ του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected