Κατηγορίες
Super League 1

Μοιρασιά στα Γιάννενα, νέο ρεκόρ από την Ημαθιώτη Δημήτρη Μελιόπουλο!

Σε ένα ματς που ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη αλληλοεξουδετερώθηκαν με το σκορ να μένει στο 1-1, οι Δημήτρης Μελιόπουλος και Μάρκος Βελλίδης ξεχώρισαν, ο καθένας για διαφορετικό λόγο.

Το πιο… πιθανό αποτέλεσμα επαληθεύτηκε στο ΠΑΣ Γιαννινα – Ξάνθη με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να διατηρούνται κοντά στις πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας της Super League Σουρωτή. Αρχικά το σκορ άνοιξε -ποιος άλλος- ο Κόντε για τους γηπεδούχους, ο οποίος με αυτό το τέρμα του έφτασε τα 6 στα τελευταία 6 ματς! Για την Ξάνθη ισοφάρισε στο 87′ ο Γέντρισεκ.

Όπως αναφέρει το contra.gr, αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε όμως από την αναμέτρηση είναι η συμμετοχή ως βασικού του Δημήτρη Μελιόπουλου για την Ξάνθη. Ο νεαρός άσος για τον οποίο ακούγονται ήδη πολλά, είχε συμμετοχή ξανά, αλλά αυτή τη φορά έβγαλε όλο το 90λεπτό. Έγινε έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής γεννημένος μετά το μιλένιουμ (22/3/2000), που ξεκινά βασικός σε ματς πρωταθλήματος.

Κι ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ όμως έκανε το δικό του ρεκόρ. Ο λόγος για τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος μπορεί να δέχθηκε γκολ στο φινάλε, αλλά κατάφερε να μη χάσει με αντίπαλο την Ξάνθη για 10ο σερί ματς (4 νίκες και 6 ισοπαλίες)!

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Λίλα (Γαρουφαλιάς), Μανθάτης, Τζημόπουλος, Κόντε, Γιάκος (67′ Χαλκιαδάκης), Σολτάνι (82′ Κοζορώνης)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Λισγάρας, Σβάρνας (76′ Κάστρο), Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Φλίσκας, Κίκε, Μεχία (Π. Ορφανίδης), Ρότσε (57′ Φασίδης), Γέντρισεκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected