Γ Εθνική / Τοπικά

Ο παλμός του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής στο Παλαιοχώρι! (pregame 11ης αγωνιστικής)

Ο φετινός 2ος όμιλος της Γ Εθνικής μόνο αδιάφορος δεν είναι και μάλιστα τείνει να εξελιχθεί σε….γρίφο για δυνατούς λύτες!

Μετά από 10 αγωνιστικές και ενώ στον όμιλο φιγουράρουν “βαριά” ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Άρης Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι και μάλιστα στο αυριανό πρόγραμμα υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Αλμωπό Αριδαίας, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστεί περισσότερο.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι στιγμής και δίνει τεράστιο κίνητρο στους φιλάθλους της, που αναμένεται να γεμίσουν το Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει ηττηθεί μέχρι στιγμής και προέρχεται από σπουδαία νίκη στα Τρίκαλα.

Την ίδια ώρα, ο Ηρακλής…καιροφυλαχτεί καθώς υποδέχεται στο Καυτατζόγλειο τον ουραγό Καμπανιακό, με την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη (δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Π.Αθανασίου και Χρήστο Μούδιο) να θέλει να επεκτείνει το σερί νικών, ενώ στον γειτονικό Λαγκαδά, η ΑΠΕΛ περιμένει τον ΦΑΣ Νάουσα, ένα ζευγάρι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Για αμφότερες δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα συγκρότησης της 11άδας (μοναδικός απών ο Ντουτσαρίδης για τους “κυανόλευκους”), ενώ πολύ σημαντικό θεωρείται το παιχνίδι στην Κατερίνη, όπου ο ανεβασμένος Πιερικός θα υποδεχτεί τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Για τους Πιερείς επιστρέφει ο Φώτης Γκουντρουμπής, που εξέτισε την ποινή του ενώ για τους Ημαθιώτες θα απουσιάσουν ο τραυματίας Ανδρέας Ζαχαριουδάκης και οι τιμωρημένοι Δημήτρης Πετκάκης (τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές από τον αγώνα με τον Αλμωπό) και Λευτέρης Κίτσας.

Δύσκολη έξοδος για τον Μακεδονικό, που θα αναγκαστεί να προσπεράσει το εμπόδιο του Φίλιππου Αλεξάνδρειας, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Ο Νίκος Αναστασόπουλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει του δύσκολου Κυριακάτικου αγώνα ενώ o ομόλογος του Κώστας Βελιτζέλος, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Διαμαντίδη, τον τραυματία Τσιαμπάζη, ενώ επιστρέφει ο Ζαφειρίδης.

Τέλος σε Κιλκίς και Έδεσσα, οι αναμετρήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον με τις ομάδες να θέλουν το τρίποντο για την αναγκαία βαθμολογική συγκομιδή αλλά και την ψυχολογική ανάταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής :

Άρης Παλαιοχωρίου -Αλμωπός Αριδαίας
Ηρακλής -Καμπανιακός
Πιερικός -Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΦΑΣ Νάουσα
Φίλιππος Αλεξάνδρειας- Μακεδονικός
Κιλκισιακός -ΑΕ Καρίτσας
Εδεσσαϊκός – ΑΟ Καρδίας
Ρεπό : Αγροτικός Αστέρας

Οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected