Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζονται οι αναταραχές στον Ολυμπιακό Βόλου!

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (25/11) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο, για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως αναφέρει το goalpost, οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Φώτη Καραγκιολίδη, Γιώργο Θέο, αλλά και τον τραυματία Ανδρέα Κόκα. Οι δύο πρώτοι με απόφαση της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του αγώνα με τον Αμβρυσσέα, καθώς υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Θυμίζουμε, πως ο Καραγκιολίδης δεν μετέβη στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα πριν το ματς με τον ΝΠΣ Βόλος, ενώ ο Θέος αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο του αγώνα της περασμένης Κυριακής. Και οι δύο απολογήθηκαν γραπτώς στη διοίκηση, προπονούνται μόνοι τους και την Δευτέρα θα αποφασίσει η διοικούσα επιτροπή, αν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα τεθούν στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Οπούντιο, επίσης εκτός έδρας.

Όσον αφορά τον Ανδρέα Κόκα, ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά, ως γνωστόν, στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην Αθήνα και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected