Κατηγορίες
Super League 1

Η μπίλια έκατσε στο “Χ” στη Νέα Σμύρνη!

Ένα…τρελό παιχνίδι έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου Πανιώνιος και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν τους βαθμούς. Ένα ακόμη ματς μακριά από τη νίκη εκτός έδρας για τον “δικέφαλο”, ξεπέρασαν τον μήνα χωρίς “ροζ φύλλο” οι Νεοσμυρνιώτες

Το σύνδρομο των εκτός έδρας αγώνων χτύπησε ξανά για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς για άλλο ένα ματς μακριά από το σπίτι τους δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, σε ένα ματς που ξεκίνησε ιδανικά γι αυτούς, σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί και το καλύτερό τους εκτός έδρας. Η αστοχία όμως, αλλά και το πάθος και η εξυπνάδα του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο έφεραν το 2-2 με τον Δικέφαλο του Βορρά να αφήνει δύο σημαντικούς βαθμούς στη Νέα Σμύρνη στην μάχη που δίνει για τον τίτλο.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (69′ Κάργας), Ταπόκο (18′ Πινιώτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (78′ Γεσίλ).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Τσίμιροτ (62′ Πέλκας), Μακ (67′ Πρίγιοβιτς), Κάμπος (84′ Λημνιός), Ελ Καντουρί, Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected