Διάφορα - Συνεργάτες

Δύο σημαντικά παιχνίδια για την κορυφή της βαθμολογίας στο “Barok” Coffee-Bar!

Εκτός έδρας ματς για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με τον Δικέφαλο να αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και τους «ερυθρόλευκους» να κοντράρονται στην Κέρκυρα με τους Φαίακες.

Δύο αναμετρήσεις-φωτιά για τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, θα απολαύσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί.

Στη Νέα Σμύρνη δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (15.00), ο οποίος εκτός από το να παραμείνει στην κορυφή, θέλει να πετύχει και το πρώτο του τρίποντο μακριά από την Τούμπα. Φυσικά, ένα ματς απέναντι στον Πανιώνιο, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο το κλίμα στο στρατόπεδο των «κυανέρυθρων» ενόψει του ματς δεν είναι καλό μετά και την τιμωρία των Οικονόμου και Μασούντ για πειθαρχικά παραπτώματα.

Στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του (19.30), πανηγυρίζοντας το τρίτο διαδοχικό του τρίποντο στο πρωτάθλημα απέναντι σε μία ομάδα, η οποία χάνει δύσκολα, παλεύοντας τα παιχνίδια της και παίρνοντας τις ισοπαλίες που τη διατηρούν, έστω και οριακά, πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected