Football League

Φουριόζα και παθητικό μηδέν για τη Δόξα Δράμας! (photos)

H Δόξα Δράμας πήρε το τρίποντο απέναντι στον Εργοτέλη πολύ πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε και το τελικό 4-0 δίνει και ψυχολογία στους «μαυραετούς». Διεύρυνε έτσι το αήττητο σερί της και είναι η μοναδική που συνεχίζει με μηδέν παθητικό μετά από πέντε στροφές πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το FL news, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κρήτης βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο, αφού ήταν ελάχιστες οι τελικές τους προσπάθειες και κυρίως χωρίς να φτάσουν σε κανένα σημείο κοντά στο γκολ. Το λάθος του Αγγελόπουλου στο 3ο λεπτό που άπλωσε το χέρι του στην εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη ήταν καταλυτικό, με τη Δόξα Δράμας να παίρνει προβάδισμα 1-0 και στο 13ο λεπτό ο Γκότοβος με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Η γηπεδούχος έχασε κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, ήταν επικίνδυνη για την άμυνα του Εργοτέλη και τελικά πριν το ημίχρονο σε μια αντεπίθεση ο Λίτσκας έγραψε το 3-0 στο 41ο λεπτό. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο χαμηλό σε επίπεδο ρυθμού και ευκαιριών, με τους «ασπρόμαυρους» να πατάνε γκάζι πάλι στο τελευταίο τέταρτο και τον Μαχαίρα να κλείνει το σκορ στο 84ο λεπτό. Ο Κάσες, μάλιστα, επέστρεψε με ασίστ στα λίγα λεπτά που χρησιμοποιήθηκε από τον Άγγελο Διγκόζη μετά τον τραυματισμό του. Σημειώνεται ότι η ομάδα του Ηρακλείου συνεχίζει χωρίς νίκη και με παθητικό 10 τερμάτων στη Football League.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας: (Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυροπουλος, Πεταυράκης, Λίτσκας (54′ Ντατίδης), Μαχαίρας, Τσούτσης (76′ Κάσες), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (65′ Βιτλής), Ριζογιάννης

Εργοτέλης (Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Μπάτζιος, Έφορντ (75′ Εντιαγέ), Σταμόπουλος, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας, Αγγελόπουλος (25′ Μπουτσάκης), Πάτας

δείτε φωτογραφίες στο dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected