Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Καμπανιακός 5-1

Σε ένα παιχνίδι που ο Ηρακλής παρά τις απουσίες του κατάφερε από το πρώτο λεπτό να πάρει τα ηνία του αγώνα, επικράτησε με σχετική ευκολία του Καμπανιακού, ο οποίος έδειξε πως δεν είχε τη δυνατότητα να κοντράρει τον αντίπαλο του.

Απέφυγε τις όποιες παγίδες έκρυβε η αναμέτρηση του Καυτανζογλείου με τον Καμπανιακό ο Ημίθεος και έφτασε με άνεση… υγιεινού περιπάτου στο τελικό 5-1 και στην έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι» ξεπέρασαν σε χαλαρούς ρυθμούς τα ελάχιστα δύσκολα σημεία του αγώνα και τελείωσαν την υπόθεση της νίκης από νωρίς, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο είχαν φτάσει στο σοβαρότατο προβάδισμα του 3-0.

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση λειτούργησε ως μία διαδικασία δοκιμών για τον κόουτς των γηπεδούχων, καθώς με βάση την όλη εξέλιξή της, είχε τη δυνατότητα να αντικαταστήσει βασικούς που είχαν «γράψει πολλά χιλιόμετρα ως τώρα και να δώσει πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά σε νεαρούς, οι οποίοι δεν έχουν πολλές ευκαιρίες για κάτι ανάλογο. Όλα αυτά στο δεύτερο μέρος του αγώνα, καθώς όλα είχαν κριθεί από το πρώτο.

Για την ιστορία, ο Χρήστος Ρόβας συνέχισε σκοράροντας και μάλιστα δις (φτάνοντας στα οκτώ γκολ), ενώ σκόρερ χρίστηκαν ο Γιώργος Γκουτσίδης στο «κυανόλευκο» ντεμπούτο του, ο Λεωνίδας Καστριτσέας και ο Παντελής Κρυστάλλης.

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Α. Αθανασίου (33΄ Κριτσιάνης), Γκουτσίδης (61΄ Ανδρεάκος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (70΄ Αβραμίδης), Ρόβας (61΄ Δραγάνης), Κρυστάλλης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Παπάζης, Αλμπάνης, Πανούσης, Χριστοδουλίδης, Παγωνίδης, Βασαΐτης, Λατινόπουλος, Καλογιάννης, Μπάλιος, Χουζούρης (58΄ Χατζηβασιλειάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected