Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Πιερικός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-1 (photos)

Μία ακόμη νίκη στα τελευταία λεπτά για τον Πιερικό και πάλι με τον Κοκονόζι!

Ο ταλαντούχος επιθετικός των “μελανόλευκων” ήταν ο λυτρωτής της ομάδας του όπως και στο ματς με τον Μακεδονικό, δίνοντας στους Πιερείς τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν την 6η φετινή τους νίκη που τους εδραιώνει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, οι Ημαθιώτες γνώρισαν την 5η συνεχόμενη ήττα τους και μάλιστα στο διάστημα αυτό έχουν πετύχει μόλις 2 γκολ έχοντας δεχτεί 14! Ωστόσο από το σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε να πάρει περισσότερα, καθώς όλα πήγαν κατ ευχήν μιας στο 57′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κανταρτζή, η ισοφάριση ήρθε αμέσως με τον Γιώργο Κίτσα και λίγο πριν το δεύτερο γκολ των “μελανόλευκων”, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν τέρμα που ακυρώθηκε ως off-side.

Η υπόδειξη αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε αμέσως μετά το δεύτερο γκολ του Πιερικού με τον Κοκονόζι.

Το φιλμ του αγώνα (pieriasport)

9′ ΓΚΟΛ! Μακρινό σουτ του Κραγιόπουλου, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αργυρόπουλο που αιφνιδιάστηκε και την είδε να καταλήγει στο βάθος των διχτυών του.

20΄Σουτ του Σαμανίδη από πλάγια και έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ποτουρίδη και κατάληξε ελάχιστα έξω σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους γηπεδούχους.

26′ Κόρνερ του Κτιστόπουλου πέρασε από όλους χωρίς να καταφέρει ο Καρτσαμπάς σε άδεια εστία να σκοράρει.

31΄Καρφωτή κεφαλιά του Ζωγράφου, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πέρασε ελάχιστα άουτ.

35′ Σουτ του δραστήριου Κραγιόπουλου, σωτήρια επέμβαση του Αργυρόπουλου.

44΄Ο Κτιστόπουλος έκλεψε την μπάλα στο κέντρο από λάθος απομάκρυνση του Αργυρόπουλου και πλάσαρε από μακριά σε άδεια εστία για να περάσει η μπάλα άουτ.

57΄Ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Κανταρτζή.

62΄ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Ποτουρίδη, ο Κίτσας με κεφαλιά το 1-1.

63΄Ο Πιερικός ζήτησε πέναλτι όταν σε σέντρα του Κυριλλίδη από δεξιά, ο Γκουντρουμπής βρέθηκε στο έδαφος, με τον Τεβεκέλη όμως να λέει «παίζετε».

70′-80′ Τρεις καλές στιγμές του Μέγα Αλέξανδρου με Κίτσα, Βαφειάδη και Καπετάνου που πέρασαν ανεκμετάλλευτες

85′ Ατομική προσπάθεια του Κοκονόζι που πήρε την μπάλα αριστερά και πλάγια, έκλεισε προς τα μέσα και σούταρε δυνατά για να καταλήξει η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αργυρόπουλου.

88′ Πάσα του Ζωγράφου στον κενό χώρο και δεξιά, ο Καπετάνος με πλασέ σκόραρε για την ομάδα του αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως off side

89′ Σου του Καπετάνου αλλά η μπάλα πέρσε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Παπατολίκα

90′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα από την άμυνα του Πιερικού, ο Κοκονόζι βρέθηκε σε θέση βολής από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή και με συρτό σουτ νίκησε τον Αργυρόπουλο.

90+ Δυνατό σουτ του Λαγδάρη ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

Πιερικός : Παπατολίκας, Κυριλλίδης (77΄Κοκονόζι), Τουλίκας, Κανταρζτής, Ουαταρά (25΄λ.τ. Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (58΄Παραφέστας), Σαμανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος (75΄Λαγδάρης) Τσουλχάη, Τερζής, Ταταρίδης, Ποτουρίδης (77΄Καπετάνος), Κουκουράκης (62΄Βαφειάδης), Ζωγράφος, Κίτσας, Παρσόπουλος (83΄Ευθυμίου).

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected