Super League 1

“Ξέσπασε” ο Παναιτωλικός!

Ο Παναιτωλικός καθόρισε από νωρίς την τύχη του με το 2-0 του πρώτου μέρους αλλά στην επανάληψη έπαιξε με την φωτιά χωρίς λόγο.

Τελικά το 3-1 επί της ΑΕΛ είναι μια μεγάλη νίκη και μια μεγάλη ανάσα για την συνέχεια. Είναι φανερό ότι το ψυχολογικό ήταν μεγάλο πρόβλημα.

Μια ομάδα χωρίς νίκη για 2 μήνες και με πολλές γκέλες στην έδρα της έδειξε πρόβλημα να διαχειριστεί ακόμη κι ένα φαινομενικά εύκολο 2-0. Το άγχος κυρίευσε τους πάντες σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα. Τελικά όπως συνέβη και στους Ζωσιμάδες, οι αλλαγές του Χάβου ήταν κομβικές και η μεγάλη νίκη ήρθε με την αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι αρκετά καλύτερα για τα «καναρίνια».

Εξ αρχής οι πάντες γνώριζαν ότι αυτό το ματς είναι «τελικός». Δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Γι’ αυτό άλλωστε και ο Μάκης Χάβος από την αρχή… φόρτωσε την επίθεση με τους Μαρκόβσκι και Μοράρ.

η ανάλυση του ματς στο agriniosports

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσέναμο, Ρότσα, Μαρινάκης, Μιχάι, Χαντάκιας, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Μάζουρεκ (74′ Λόπεζ), Ντίας, Μοράρ (64′ Κλέσιο), Μαρκόβσκι (68′ Ρόσα)

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Φάρκας (81′ Λαγός), Μασούρας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο (89 Γιαννιτσάνης), Κριζμάν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected