Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΠΕ Λαγκαδά – ΦΑΣ Νάουσα (1-1) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Μετά τη λήξη του αγώνα στον Λαγκαδά, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν δηλώσεις.

Αναλυτικά :

Δημήτρης Χριστοφορίδης : «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με μία ομάδα που έχει την ποιότητα, την εμπειρία και με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλά πρωταθλήματα. Το παιχνίδι μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, με ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν μοιρασμένο στις δύο ομάδες, ένα παιχνίδι περισσότερο κέντρου. Καταφέραμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, ενώ επιθετικά δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο. Ο αντίπαλος κατάφερε να προηγηθεί στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, μετά από ένα πλάγιο που δεν λειτουργήσαμε καλά στα μαρκαρίσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλύτερα, ισοφαρίσαμε, κερδίσαμε ένα πέναλτι και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες για να πάρουμε το «διπλό». Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε μία δύσκολη έδρα καταφέρανε να βγάλουνε ψυχισμό, ανατρέψανε το αποτέλεσμα, βελτιώσαμε την εικόνα μας και φεύγουμε με το θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Από δω και πέρα συνεχίζουμε να διαχειριστούμε καλά τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Λαγκαδά».

Αλέξης Γενίκομσου (βοηθ. προπονητή ΑΠΕ Λαγκαδά): «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Νάουσα. Πιστεύω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, είχαμε στην αρχή κάποιες ευκαιρίες και προηγηθήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί και ο επιθετικός μας, ο Αγγελούδης και είχαμε την αναγκαστική αλλαγή. Ήρθε η ισοφάριση και κοντέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι με το πέναλτι. Συνεχίζουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νάουσα με υγεία πάνω όλα σε όλα τα παιδιά».

Νίκος Παντζαρτζίδης : «Ξέραμε ότι θα αγωνιστούμε με έναν δυνατό αντίπαλο, όπως είναι η ομάδα του Λαγκαδά. Γνωρίζαμε από την αρχή ποιες είναι αδυναμίες και ποια τα δυνατά σημεία του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε επιθετικά, αλλά πιστεύω ότι στο δεύτερο ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Μας μένει ένα παράξενο συναίσθημα, γιατί πήραμε την ισοπαλία ενώ μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι για τον επόμενο αγώνα».

Πάρης Κατσαρός :«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με ένα δύσκολο αντίπαλο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, μπήκαμε δυνατά και θέλαμε και κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν καταφέραμε όμως να το κρατήσουμε από μία αδράνεια στην άμυνα. Άλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα συνεχίζουμε για τον αγώνα την Τετάρτη με στόχο τη νίκη».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected