Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχώρηση προπονητή στην ΑΠΕΛ

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο Αλέξης Κατικαρίδης από τη θέση του προπονητή, της ΑΠΕ Λαγκαδά, ο οποίος από τη πλευρά του, δείχνει αμετάπειστος για να επιστρέψει.

Ο Κατικαρίδης, μιλώντας στην «ΑRENA PRESS» αποχαιρετά τους «κυανόλευκους»:

«Σε συνέχεια όλων των γεγονότων που προηγήθηκαν και με αφορούσαν, με προσέβαλαν και επηρέασαν την απόδοση της ομάδας μου ακόμα περισσότερο, αποφάσισα ότι μετά από σχεδόν ένα χρόνο ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ένα χρόνο γεμάτο χαρές, λύπες, επίμονες προσπάθειες για βελτίωση των αθλητών μου σε χαρακτήρα και απόδοση, με τη συνδρομή των συνεργατών μου και των παραγόντων. Δεν είναι απόφαση στιγμής. Σε ατυχή αποτελέσματα εντός έδρας εκ νέου δήλωσα παραίτηση, αλλά συναισθηματικοί και άλλοι λόγοι με απέτρεψαν από το να το κάνω. Αφήνω ποδοσφαιριστές που έχουν δείξει τις ικανότητές τους, ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, η οποία ακράδαντα πιστεύω ότι δεν της αρμόζει.

Στον αντίποδα όμως, είδα νεαρά παιδιά που προέρχονται από χρόνια εκπαίδευσης, να κάνουν μαζί μου τη διαφορά. Παρ’ όλα αυτά η εικόνα της ΑΠΕΛ έδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση και τους αγνούς φιλάθλους του Λαγκαδά, που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και δεν εστιάζουν στα πρόσωπα που την απαρτίζουν. Για τους ποδοσφαιριστές μου έχω να πω τα εξής και αυτό να θυμούνται: Δύναμη, τιμή, αξιοπρέπεια, καλή τύχη και από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected