Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δράση στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής με Ημαθιώτικο ντέρμπι! (pregame 12ης αγωνιστικής)

Ο πιο πολυπληθής όμιλος της Γ Εθνικής είναι ο 2ος και γι αυτό το λόγο υπάρχουν πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές στο φετινό πρόγραμμα.

Μία ακόμη θα λάβει χώρα αύριο Τετάρτη (29/11) και συγκεκριμένα η 12η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει σημαντικότατες αναμετρήσεις ενώ δεν θα διεξαχθεί το ματς του Ηρακλή με τον Άρη Παλαιοχωρίου (λόγω του ταυτόχρονου ορισμού στο Καυτατζόγλειο) του αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του Αιγινιακού και του ΠΑΟΚ), το οποίο θα γίνει την άλλη Τετάρτη (3/12)

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πολύ σπουδαίο Ημαθιώτικο ντέρμπι, μία εβδομάδα μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αλλά και μία εβδομάδα πριν τον επαναληπτικό. Στο ματς εκείνο, η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλου επικράτησε με 2-1 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας (φωτ), ωστόσο η αυριανή αναμέτρηση δεν έχει καμία σχέση μιας και πρόκειται για ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι.

Για τους “κυανόλευκους” δεν θα αγωνιστεί ο Αλέξανδρος Ζούρκος, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Σκλιοπίδη από πλευράς Φίλιππου Αλεξάνδρειας.

Στα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει το ματς στην Αριδαία, όπου ο τοπικός Αλμωπός υποδέχεται τον ανεβασμένο Πιερικό ενώ ο Μακεδονικός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Εδεσσαϊκό, που επίσης “καίγεται” για το τρίποντο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής :

Ηρακλής – Άρης Παλαιοχωρίου  (3/12)
Αλμωπός Αριδαίας -Πιερικός
Καμπανιακός -ΑΠΕ Λαγκαδά
ΦΑΣ Νάουσα – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Αγροτικός Αστέρας – Κιλκισιακός
Μακεδονικός -Εδεσσαϊκός
ΑΕ Καρίτσας – ΑΟ Καρδίας
Ρεπό : Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected