Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση για τη Λαμία δια μέσου…Λάρισας (photos)

Αντίο στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος είπε σήμερα (28/11) ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος ηττήθηκε στο Αλκαζάρ με 2-0 από τη Λαμία για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προκρίθηκε στους “16”, ενώ ο Απόλλωνας παρά τη νίκη της πρεμιέρας στην Καλλιθέα, δεν είχε το κάτι παραπάνω απέναντι στους Στερεοελλαδίτες και πληρώνοντας ένα κακό πεντάλεπτο στην επανάληψη δέχτηκε δυο γκολ και τον αποκλεισμό.

Ύστερα από ένα κακό πρώτο μέρος οι δυο ομάδες μπήκαν στην επανάληψη με στόχο το γκολ. Η Λαμία ήταν ελαφρώς καλύτερη του Απόλλωνα και εκμεταλλευόμενη το πεντάλεπτο 54-59 έκανε το 0-0, 0-2 και πέτυχε το στόχο της πρόκρισης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λαμία ο πολύπειρος Νοέ Ακόστα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Ημαθιώτες Βρέσκας, Παρασίου, Γιάντσης

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος (66′ Λαμπρόπουλος), Μαυριάς (78′ Λουκάς), Σαχινίδης (71′ Σουλίδης), Τσιλούλης, Χατζής.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Φράγκος (46′ Κουτρουμάνος), Τσούκαλος, Αναστασόπουλος, Ακόστα (79′ Μανιάς), Λινάρδος (63′ Πατσαρούχας), Καραγιάννης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected