Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΕ Καρίτσας – ΑΟ Καρδίας 2-4 (vid)

Οδυνηρή, ενεός έδρας, ήπα με 2-4 γνώρισε η ΑΕ Καρίτσας από τον ΑΟ Καρδίας, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής χάνοντας ακόμη περισσότερο έδαφος όσον αφορά στη «μάχη» της σωτηρίας.

Οι Καριτσιώτες εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα κρίσιμο παιχνίδι, κόντρα σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους και παρότι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Μπουτογιάννη στο 19′, «πλήρωσαν» τα ατομικά και τακτικά λάθη τους και έφυγαν ηττημένοι με 2-4, με τους φιλοξενούμενους να «γυρίζουν» το ματς με κεφαλιά του Βερνάρδου στο 32′ και πλασέ του Δημητρακόπουλου στο 41′.

Το 1-3 έκανε ο Ξανθόπουλος στο 59′, αλλά η ΑΕ Καρίτσας ξαναμπήκε στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέη στο 66′. “Ταφόπλακα” στις προσπάθειες της ΑΕ Καρίτσας να επανέλθει στη διεκδίκηση του αγώνα έβαλε ο Δημητρακόπουλος στο 70′ ο οποίος με πλασέ «εκτέλεσε» τον Βασιλειάδη και «έγραψε» το τελικό 2-4.

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr
δείτε βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Βασιουρής (46′ Μπαλάφας), Τροΐρης (3′ λ.τ. Λυκούργος), Μπουτογιάωης Τασίδης, Τσιώμης, Κωστόπουλος Ντανείνης Κυπαρίσσης, Κυρτέγος Μαυρίδης.

ΑΟ Καρδίας (Φώτης Αλεξίου): Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολυζάς, Καρυδόπουλος, Ξανθόπουλος, Μανιάς, Νικολόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βερνάρδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected