Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αλμωπός Αριδαίας – Πιερικός 1-0

Μία ακόμη νίκη για τον Αλμωπό Αριδαίας στο φετινό πρωτάθλημα (6η σε 12 παιχνίδια), ο οποίος μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς και βλέπει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη βασίστηκε και πάλι στο μεγάλο της όπλο, που δεν είναι άλλο από την άμυνα (δεύτερη καλύτερη στον όμιλο με 7 τέρματα) και παρά το γεγονός πως δεν απείλησε ιδιαίτερα τα καρέ του Παπατολίκου, ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη εμφανίστηκε και πάλι συμπαγές, έκλεισε καλά τους διαδρόμους και προσπάθησε με αντεπιθέσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα :

2′ Εκτέλεση φάουλ του Χαρίση, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Παπατολίκα.

24′ Δυνατό σουτ του Γιώργου Ελευθεριάδη, μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πιερικού.

50′ Εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Αλμωπού, ο Παπατολίκας πρόλαβε την κίνηση του Μεντί και απομάκρυνε.

58′ Σέντρα σουτ του Κατσιαμήτα από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μένιου.

60′ Εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Ελευθεριάδη, απέκρουσε ο Παπατολίκας σε κόρνερ.

73′ Σέντρα του Πολύζου, ο Λάζαρος Ελευθεριάδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Παπατολίκας είπε και πάλι “όχι”

77′ ΓΚΟΛ! Σέντρα ακριβείας του Θόρια από αριστερά, ο Μεντί πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά νίκησε για πρώτη και τελευταία φορά τον γκολκίπερ του Πιερικού.

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Κιουλτσόπουλος (65΄Αναστασιάδης), Πετρόφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης,  Γ.Πετρίδης (55΄Πολύζος), Χαρίσης (55΄Παπαγεωργίου), Ελευθεριάδης Λ., Μεντής, Θόρια (87΄Τσόλκας), Μεντί.

Πιερικός : Παπατολίκας, Κυριλίδης, Τουλίκας, Καρτσαμπάς, Τουλκερίδης (85΄Ουαταρά), Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (65΄Γκουτρουμπής), Κωστίκος, Κτιστόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης (46΄Κοκονόζι)

*φωτ. από pieriasport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected