Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Παραλίγο επική ανατροπή η Παναχαϊκή με ΠΑΟ! (photos)

Η Παναχαϊκή έπαιξε στα ίσια κόντρα στον Παναθηναϊκό ήρθε ισόπαλη με 1-1 και λίγο έλειψε να γράψει ιστορία στο τελευταίο λεπτό όταν ο Πολίμος από κοντά νικήθηκε από τον Βλαχοδήμο.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 29′ με τον Χίλιεμαρκ και ο Θύμιος Αργυρόπουλος στο 40′ με πέναλτι έγραψε το τελικό 1-1 που ωστόσο δεν αρκούσε στην ομάδα της Πάτρας.

Το “τριφύλλι” πήγε για… τουρισμό στην Πάτρα, αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Παναχαϊκή και προβλημάτισε έντονα για την νοοτροπία του και τον τρόπο που αντιμετώπισε αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή. Αν κάτι μπορεί να κρατήσει το «τριφύλλι» είναι η καλή εμφάνιση του Τάσου Χατζηγιοβάνη και το ντεμπούτο του νεαρού Δημήτρη Εμμανουηλίδη στα 17 του. Οι Πατρινοί από την άλλη στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, έβαλαν δύσκολα στον Παναθηναϊκό και σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις με την προσπάθεια που έκαναν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να κάνουν μια επική ανατροπή!

η ανάλυση του αγώνα στο sportfmpatras.gr
δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Παναχαϊκή: Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος (74′ Ελευθεριάδης), Πολυχρόνης (65′ Μουστακόπουλος), Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Σπανός (77′ Αντωνακόπουλος)

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουτρουμπής, Ρέις, Δώνης, Χίλιεμαρκ (75′ Τζανδάρης), Αυλωνίτης, Λουντ (57′ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας (65′ Εμμανουηλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected