Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τις εντυπώσεις ο Παναιγιάλειος, την πρόκριση ο Πανιώνιος

Ο Παναιγιάλειος σε ένα αδιάφορο για εκείνους παιχνίδι, πήραν τη νίκη με 1-0 έστω και εάν έπαιζαν με 10 από το 58′. Πραγματοποίησαν ψυχωμένη εμφάνιση και στο πρώτο ματς στη μετά Νίκου Κουρμπανά εποχή έδειξαν ότι διαθέτουν την ποιότητα για να πάνε καλά φέτος στη Β’ Εθνική.

Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους ήταν αδικαιολόγητα κακοί για περίπου 70′ λεπτά. Φυσικά η ευθύνη είναι και του προπονητή τους για την προβληματική νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ήττα, μάλιστα, κοστίζει, αφού πέρασαν ως δεύτεροι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και Θεωρητικά θα έχουν πιο δύσκολο έργο στη συνέχεια.

Πολλοί πέταξαν την ευκαιρία τους, όμως, δεν είναι μόνο Θέμα των παικτών, αφού ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε απροετοίμαστος και αδιάβαστος. Ο Γεσίλ προσπάθησε με την είσοδό του να σώσει την κατάσταση, αλλά αυτό δεν αρκούσε, αφού οι περισσότεροι συμπαίκτες του ήταν εκτός κλίματος. Εξαιρετικός για τους γηπεδούχους ο νεαρός Κόκκορης, καλά πήγαν και οι Αθανασίου, Μπρους και Σταματής.

Ελάχιστες φάσεις είχε το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δώσουν ρυθμό στο ματς. Ο Πανιώνιος ήταν εκείνος που προσπάθησε παίξει με την μπάλα κάτω για να βρει το γκολ, αλλά ήταν τόσες πολλές οι αλλαγές του στην ενδεκάδα που οι παίκτες του χρειάστηκαν αρκετό χρόνο για να βρεθούν μεταξύ τους.

το φιλμ της αναμέτρησης στο patragoal.gr

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46′ Ντέμο), Κριστέτο (76′ Κανάλς), Γκούφας (62′ Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (59′ Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (59′ Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46′ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. ΠΑΣ Γιάννινα 5
2. Πανιώνιος 4 / 3-3
3. Άρης 4 / 3-3
4. Παναιγιάλειος 3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected