Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] ΑΣ Ρόδος – Προοδευτική 0-1. Παραιτήθηκε ο Ανδράλας!

Την ήττα με σκορ (1-0) από την Προοδευτική γνώρισε η Ρόδος στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και παρέμεινε στους 11 βαθμούς, οχτώ πίσω από την κορυφή.

Μοιρασμένο το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Η Ρόδος κατάφερε να πάρει μια ελαφριά κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπαντίκου. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα της Ρόδου, κάτι που όμως δεν κατάφεραν.

το φιλμ του αγώνα στο news12.gr

Συνθέσεις

AΣ ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Αποστόλου (59’ Πάλλας), Μκρτσιάν, Πινδώνης (76’ Βολονάκης), Μπανγκούρα, Δαβρής, Αυγενικού, Μίγκας, Παβίσεβιτς (28’Λέκκας) (69’ Σερτζίνιο).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Τσαραούσης, Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Κουρουικίδης (84’ Πέππας), Μπέλερης (94′ Ζήκος), Καννελόπουλος (64’ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Χρήστου (56’ Βλάχος).

Παραιτήθηκε ο Ανδράλας

Την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης «έδωσε» πριν από λίγη ώρα ο Πάρης Ανδράλας.

Πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Προοδευτική, στην οποία τα «ελάφια» ηττήθηκαν με σκορ 1-0, ο νεαρός τεχνικός ανακοίνωσε στην διοίκηση της Ρόδου την απόφαση του να παραιτηθεί από τον πάγκο των «πρασίνων» Από εκεί και έπειτα είναι θέμα των διοικούντων του συλλόγου, εάν η παραίτηση του Ανδράλα θα γίνει δεκτή ή όχι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected